Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kim Cattrall a Szex és New York című sorozatban

Ez volt a Szex és New York legjobb divatpillanata

A Szex és New York 25. évfordulójának tiszteletére a Vogue megkérte az olvasóit, hogy szavazzák meg kedvenc divatpillanatukat a sorozatból, az eredmények pedig megérkeztek.


Molly Rogers – aki Patricia Field asszisztense volt az eredeti HBO-szériában, most pedig az És egyszer csak...című sorozat jelmeztervezője – kiválasztotta 25 kedvenc szettjét, beleértve az eredeti sorozat, a két későbbi film és az új spinoff pillanatait is.

A listán többek között Carrie ikonikus nyitójelenetének tütüje, Samantha erőt sugárzó sárga Mugler-ruhája, Charlotte rózsaszín, pánt nélküli Jackie O-ruhája és Miranda ikonikus farmer overállja is felkerült. A Vogue pedig ezután megkérte az olvasókat, hogy mondják el, melyik a kedvencük.

Melyik lett a győztes ruha? A fehér és rózsaszín virágmintás Richard Tyler-darab, amelyet Carrie a harmadik évad 18. epizódjában visel. A csinos ruha a divattervező 2001-es kollekciójából származik, amit a Karib-szigetek növényvilága ihletett.

Carrie-n akkor láthatjuk ezt a csodás ruhakölteményt, amikor Biggel találkozik a Central Parkban lévő Boathouse-ban, ahol megbotlanak és beleesnek a tóba.

Habár mókás jelenet, a ruciért kár!