Egy nő egy táskát vesz le egy üzlet polcáról

Ennyi világsztár nem tévedhet — ez a 2023-as szezon legmenőbb táskája​

Angelina Jolie, Bella Hadid és Hailey Bieber. Többek között az ő Instagram-képeiken is látni lehetett már az utóbbi időszak — és feltehetően a 2023-as év — legmenőbb táskáját. A dizájnerdarab mindenki ruhatárába beleillik, és szerencsére nem egy gyorsan eltűnő trendről van szó.


A mostanában sztárok között is híressé vált Saint Laurent Icare táska a szakértők szerint is az egyik legkeresettebb darab. A termék először 2022 utolsó negyedévében érkezett meg az online webshopokba és az üzletek polcaira. Azóta a Lyst divatkövető platform értesülései szerint 46 százalékos növekedést ért el a keresésekben.

Ezzel az eredménnyel megelőzte a Loewe bélelt bomberdzsekijét. De kiken lehetett látni az utóbbi időben ezt a darabot? Elsődlegesen meg kell említeni Angelina Jolie-t, illetve Justin Bieber feleségét, Hailey-t. Mellettük a táskához igazította még a szettjét Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Laura Harrier és Sydney Sweeney is.

A luxusárucikk steppelt báránybőrből készült, az elején pedig feltűntették a márka logóját aranyárnyalatban. A belső részén egy lecsatolható cipzáras tasak is van, mely az YSL azonnal felismerhető emblémájával van dekorálva.

Ami még a stílust jellemzi, az az elnagyolt méret. Bár első ránézésre lehet, hogy túl nagynak tűnik, viszont így biztosan elfér benne minden lényeges holmi. Az anyaghasználat, illetve a visszafogott dizájn miatt biztosak lehetünk benne, hogy a szezon után ez a darab nem kerül a szekrény mélyére. Ugyanúgy divatos lesz jövőre, vagy akár két év múlva is.

Az pedig, hogy ennyi világsztár is egyszerre újította be a táskát a ruhatárába, nem lehet véletlen. A terméket a Saint Laurent weboldalán lehet megtalálni más klasszikus és új dizájnerdarabokkal együtt.

Forrás: Marie Claire