Egy nő sárga felsőben egy virágzó fa előtt

5 ​divatos tavaszi trend, amit hamarosan mindenhol látni fogsz

Itt a tavasz. Ez azt jelenti, hogy a természettel együtt a divat, az öngondoskodási modellek és az étrendünk is megváltozhat. Alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk néhány trendet, melyek elkísérhetnek minket a nyári hónapokig.


1. Midi farmerszoknyák

A térd alá érő farmerszoknyák hivatalosan is visszatérnek a divatba. Az utóbbi hetekben a divatbemutatókon több vendég is ilyenekben mutatkozott már, és elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne ez legyen 2023-ban a sírjából felemelt trend. Legnagyobb pozitívumai közé tartozik, hogy minden stílusba beilleszthető, illetve, hogy bármelyik turkálóban tökéletes darabokat lehet találni.

2. Nem hétköznapi balettcipők

Az utóbbi években a visszafogott, utcán is viselhető balettcipők nagyon népszerűek voltak, de már egy kicsit unalmasak. Míg korábban a hagyományos, legtöbbször egyszínű bőr modelleket vásárolhattok meg az emberek, addig a tervezők idéntől különlegesebb dizájnokat dobnak piacra. Jimmy Choo például egy kockás pánttal egészítette ki az elegáns lábbelit.

3. Ropogó rizses gofri

@victoriaminell SUSHI WAFFLES 🍣 Salmon on waffle crispy rice with avocado & cucumber. #recipe ♬ son original - CAMILO

Hogy lehet feldobni a rizst? Egyes TikTok-felhasználók egy teljesen új elkészítési móddal álltak elő. A sushiba rakható rizst gofrisütőbe helyezték, majd a megsütésével egy tartós formát adtak neki, illetve ropogós textúrát. Amint kész, akkor már csak ízesíteni kell. A feltétet bátran személyre lehet szabni, viszont leggyakrabban avokádót, uborkát, japán majonézt és édes szójaszószt tesznek rá.

4. Fekete manikűr

2022-ben a Wednesday címen megjelent Netflix-sorozat hamar nagy népszerűségre tett szert. A címszereplő lány különleges, sötét stílusa hamar beivódott a divatba, így sokan olyan ruhákban kezdtek járni, mint ő. Ez a trend a sminkelés területére is rányomta a bélyegét, csak úgy, mint a manikűrök színvilágára. Bizony, a fekete manikűr 2023 nagy szenzációja lehet.

5. Munka utáni szórakozás

@daniellevizcarra22 this is 1000% working. #dosomethingfuntoday ♬ Devil Eyes - Hippie Sabotage

A munka és a magánélet között gyakran szinte lehetetlen egyensúlyozni. Erre próbált megoldást találni egy TikTok-felhasználó, ezzel pedig trendet teremtett. A kihívás lényege, hogy minden nap munka után tegyünk valami apróságot, ami jó érzésekkel tölt el, kikapcsol és kiszakít a mindennapi monotonitásból. Nem kell olyan nagy dolgokra gondolni, hiszen egy kis olvasás a kertben is tökéletesen megfelel.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: PureWow