Nő barna sapkában áll fehér fal előtt

Közeleg a tavasz: íme 3 outfit, ami idén divatos lesz

Beléptünk a tél utolsó hónapjába, így ideje lassan felkészülnünk a megújulást és erőt adó tavaszra. Az új évszak új divat trendeket is magával hoz, amikre érdemes már most készülnünk. Az alább mutatott tavaszi outfitek nem csak divatosak, hanem könnyen variálhatók is, így garantáltan sokak kedvencei lesznek.


Bőrkabát

2023-ban ismét divatos lesz a bőrkabát. Ez azonban nem újdonság, inkább csak folytatódik a már évek óta tartó bőrdzseki őrület. Hailey Bieber - aki már évek óta diktálja a köröm, smink és divat trendeket -, nemrég egy egyszerű, de mégis nagyszerű outfitet mutatott be magán.

A szett fő attrakciója a fekete bőrkabát volt, mely annyiban eltér az előző évek trendjeitől, hogy ez sokkal inkább a '90-es évek bőrdzseki divatját idézi meg. Ez a ruhadarab könnyen és jól variálható, és a tavaszi még hűvösebb időjárásnak is tökéletesen megfelel.

Laza, de csinos

Napjaink másik divatikonja, Kendall Jenner nemrégiben egy laza, de mégis csinosnak mondható outfitben jelent meg Los Angeles utcáin. A trapéz nadrág már 2022-ben megjelent és úgy tűnik, idén is marad. Jenner outfitjét ez teszi igazán csinossá, ugyanis előnyösen emeli ki formáit.

A trapéz nadrág eleganciáját könnyen ellensúlyozhatjuk néhány sportosabb kiegészítővel, például: egy sportcipővel, vagy egy baseball sapkával. A bőr hatású kabát Jenner szettjében is visszaköszön, csak egy lazább, pufibb verzióban.

Extrém színek és minták

Emily Ratajkowski, napjaink egyik legnépszerűbb divatmodellje hetekkel korábban egy igencsak extrémnek mondható outfitben rótta Manhattan utcáit. Felül egy élénk sárga, kosztümszabású kabátot viselt. Mindezt fekete nadrággal és egy zebramintás hosszú szárú magassarkú csizmával párosította.

Ha valamelyik évszak, akkor a tavasz tökéletes arra, hogy bátrabban kísérletezzünk a színekkel. Találjuk meg a tónusunknak legmegfelelőbb színeket és viseljük idén tavasszal bátran őket! A mintáknál csupán arra ügyeljünk, hogy egy szettbe csak egyféle mintát viseljünk, azt is csak egy, nagyon maximum két kiegészítőn.

Nyitókép: Shutterstock