Dua Lipa kivágott hátú ruhában áll a vörös szőnyegen, fotósok fényképezik

Dua Lipának köszönhetően ismét divatos a tépett frufru - képek

Dua Lipa a hétvégén a Cannes-i filmfesztiválon mutatta be vadonatúj fürtös tépett frufruját, mellyel úgy tűnik azonnal vissza is hozta ezt a divatba. Képeket is mutatunk a hajstílusról.


Ezen a héten már 1400%-kal megnőtt a tépett frufrura vonatkozó keresések száma, ami bizonyítja, hogy Dua Lipa képes volt egyetlen egy vörös szőnyeges megjelenéssel visszahozni a divatba. Ez a hajstílus a francia sikkességet ábrázolja, így abszolút érthető az emberek rajongása érte. De mi is pontosan ez a hajstílus?

A tépett frufru egy olyan stílus, amelyben a hajtincseink különböző hosszúságú darabokból áll, és a 70-es évek fazonját sugározza. A tincsek befelé állnak, miközben finoman keretezik az arcot. Ez az ideális keveréke a sima egyenesre vágott frizurának és a retró hangulatú, lépcsőzetes, hullámos fürtöknek. Úgy tűnik, már Anne Hathawayt is elérte ez a láz.

A tépett frufru nem csak jól mutat, de könnyed a kezelése, formázása is, főként a nyári időszakban.

Ennek a megjelenésnek az eléréséhez kérjük meg a fodrászunkat, hogy a frizuránk középen lekerekített, oldalról lefelé omló, arcot keretező rétegekből álljon. A tépett frufru formázásához pedig javasolt, hogy a hajszárítás előtt kerek kefével adjunk a hajunknak volument.

Nyitókép: Getty

(Glamour)