2 ember edzes New Balance Hierro futocipoben

Hierro, Shando terepfutó cipő

A terep futócipőknek, amelyeket például terepfutáshoz terveztek, nemcsak kényelmesnek, hanem rendkívül tartósnak is kell lennie. Nagyon fontos a talajhoz való ideális tapadás. Mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek a legjobb futócipők, az NB Hierro és Shando modellek. Ismerd meg előnyeiket.


A New Balance Hierro futócipők kényelemmel és tartóssággal gyönyörködtetnek

A Hierro modell férfi és női futócipő lehetővé teszi a legnehezebb körülmények között is megtartani az edzést. Függetlenül attól, hogy országutakon futsz, vagy inkább a göröngyösebb utakat részesíted előnyben, például hegyekben. Minden a kivételes kényelemnek köszönhető, amelyet ez a cipő futás közben biztosít a lábnak.

 • A Fresh Foamx hab kiváló védelmet nyújt a lábaknak az egyenetlen felületen történő mozgás során fellépő ütések hatásaival szemben. Így kevésbé leszel kitéve a sérüléseknek, például az ízületi sérüléseknek. Az ilyen hab nem csak nagyon jól elnyeli a rezgéseket, hanem az energia-visszanyerésért és a megfelelő lábmozgásért is felelős, így kevésbé fáradsz el edzés közben.
 • A Toe Protect védelem a cipő hegyén, megvédi a lábujjakat a cipő kemény felületre való ütközése által okozott sérülésektől.

Ha szereted a nehéz utakat, akkor a New Balance Fresh Foam Hierro cipő a tökéletes választás azért is, mert a terepen való futás közben biztosítja a stabilitást. Ezt a zónákra osztott futófelület és a speciálisan elhelyezett nyúlványok teszik lehetővé, amelyek rossz időjárási körülmények között is segítik a test irányítását. Az ilyen megoldásoknak köszönhetően nem kell aggódnod a csúszástól, ami a fel-le futás közben különösen fontos.

A Hierro modell azért is kiemelkedik, mert nagyon tartós. Ez az a férfi és női terep futócipő, aminek köszönhetően a legkeményebb edzéseket is teljesítheted majd. A megfelelő tartósságot a textil és a szintetikus anyagokból készült felsőrész, valamint a Vibram® gumival ellátott külső talp biztosítja.

Sőt, a New Balance Hierro cipő azt is tökéletesen szimbolizálja, hogy hogyan kell kinéznie legjobb terep futócipőnek. A magas, masszív talp és a karakteres felsőrész önbizalmat ad, és futás közben kiemelkedhetsz a többiek közül. Lehet ennél többet elvárni a terep futócipőktől? Határozottan nem.

Egy szemely sziklas terepen fut zold New Balance Hierro cipoben

Egy szemely sziklas terepen fut zold New Balance Hierro cipoben

New Balance Shando – női és férfi terep futócipő a speciális kihívásokhoz

New Balance Shando terep futócipő a funkcionális és a vizuális értéket tekintve is remekül néz ki. A Hierro modellhez hasonlóan megadja Neked a szükséges kényelmet, mert:

 • a középtalpban megtalálható a Dynasoft hab, mely felülettípustól függetlenül minden ütést tökéletesen elnyel - ennek köszönhetően a lábad is eléri a megfelelő rugalmasságot futás közben;
 • a felsőrész hálóval ellátott, amely a cipő belsejében az optimális légáramlásért felelős - nem kell attól tartanod, hogy túlzottan izzad a lábad edzés vagy verseny közben a tűző napon;
 • a külső talp rendelkezik egy agresszív futófelülettel, amely biztosítja a stabilitást és a tapadást egyenetlen és csúszós felületeken.

Az NB Shando férfi és női terep futócipő nemcsak a használat közben nagyon kényelmes, hanem rendkívül érdekes dizájnnal is rendelkezik. A pókhálós mintázatú és fűzős hálós felsőrész, valamint a külső talpon különösen figyelemfelkeltő változatos színek döntenek arról, hogy a Shando modell jellegzetes, ragadozó megjelenésű. Lehetővé teszi, hogy minden körülmények között magabiztosan érezd magad, mind a rendszeres edzések, mind a fontos versenyek során.

Szeretnél többet megtudni? Nézd meg a cikket arról, hogy milyen terep futócipőt válasszunk.

Milyen helyzetekben kiváló az NB Hierro és Shando  férfi és női terep futócipő?

A New Balance Hierro és Shando modellek a legjobb terep futócipők a kemény burkolatú utakon való edzésre. Kiváló választás, ha:

 • városon kívüli útvonalakon mozogsz, például kavicsos földutakon;
 • göröngyös felületű parkösvényeken edzel;
 • a teljes magányban vagy a természetben való szemlélődésre való vágy miatt a kevésbé járt ösvényeket választod, például egy vad erdőben.

New Balance Shando és Hierro a nagyszerű férfi és női terep futócipő, amikor sokféle terep típussal kell szembenézned, köztük az emelkedős és a lejtős szakaszokkal is. Magaddal viheted őket sziklás ösvényre, ahol különösen fontos a felülethez való kiváló tapadás.

Egy mosolygos ferfi ul a sziklakon New Balance Shando futocipoben

Egy mosolygos ferfi ul a sziklakon New Balance Shando futocipoben

A modell remekül bevállt nehéz időjárási körülmények között, például esős időben. Ez lehetővé teszi, hogy nedves, rendkívül nehéz felületeken is futhass. Így nem kell megszakítanod az edzési ciklusodat, ősszel is formában maradhatsz.

A New Balance Hierro és Shando modell nagyon sokoldalú terep futócipő. A rendkívül kényelmes cipőfelsőnek és az univerzális talp futófelületnek köszönhetően problémamentesen futhatsz bennük rövidebb távolságokat kemény felületeken is, mint például aszfalon vagy betonon. Ez hasznos lehet például, ha pár kilométerre laksz az erdőtől. Az ilyen modelleknek köszönhetően nem kell további cipőt vásárolnod, és nem kell időt vesztegetni a cipőcserére és hátizsákban egy második pár cipő cipelésével.

Olvasd el még, milyen cipőt válasszanak a nők az aszfalton való futáshoz vagy a szupináló lábra.

New Balance Hierro és Shando terep futócipő - fuss ahogy és ahova akarsz.

Kivételes kényelmének, tartósságának és sokoldalúságának köszönhetően a New Balance női és férfi terep futócipő bátorítani fog Téged az edzésre. Ez rendkívül fontos, mert a terepfutás nagyszerű módja annak, hogy:

 • izomtömeget építs és túlsúlyt adj le;
 • javítja a test általános fittségét és állóképességét, valamint fejleszti a motoros koordináció képességet;
 • javítja a közérzetet – a terepfutás segít csökkenteni a vérnyomást, a koleszterinszintet és az idegfeszültséget, valamint csökkenti a különböző betegségek, például a keringési rendszer betegségének kockázatát;
 • fejleszti a futókészséget – nehéz terepen mozogni sokkal nagyobb kihívás, mint a városban való edzés.

A New Balance Shando és Hierro modelleknek köszönhetően a számodra legmegfelelőbb módon futhatsz. A Run Your Way filozófia alapján, mindig futó vagy, ha mozogsz. Nem kell holt fáradtságig edzeni extrém körülmények között – egy könnyű kocogás is elég. A futás az ideális módja az egyéni célok elérésének, önkifejezésnek és az egyediség hangsúlyozásának. A legjobb terep futócipő, azaz a New Balance Hierro és Shando modellek, sokkal könnyebbé teszik a dolgod.

(X)