piros masni egy kek hazon

Karácsonyi csodavilággá ​alakított át a Tiffany & Co. egy luxusszállodát

A finom ékszereiről ismert Tiffany minden évben kiadja jellegzetes gömbjeit és egyéb karácsonyi díszeit. Idén birtokba vették a cancuni Ritz-Carlton hotel lobbiját, és egy lélegzetelállító karácsonyfát állítottak fel saját ünnepi termékeikkel díszítve, és egy külön lakosztályt is berendeztek a márka rajongói számára.


A cancuni Ritz-Carlton hotel lobbijában felállított fenyő egy jellegzetes Tiffany-kék állványzaton áll, felülről pedig egy impozáns csillár fénye világítja meg az ágakra akasztott nyolcszáz gömböt és háromszáz üvegdíszt.

Ami még különlegesebbé teszi ezt a karácsonyi csodát, hogy a szállodát elhagyva a mexikói, homokos strand tárul elénk, ami varázslatos kontrasztot nyújt a téli hangulatú bel-, és a mindig napsütéses kültér között.

A csillogás nem ér véget az előtérben, hiszen a szálloda és a Tiffany egy külön lakosztályt is berendeztek, ahol egy ékszerszakértő várja a vendégeket, akik egy személyre szabott, kizárólagos vásárlási élményt kapnak. Az ott töltött idő alatt kiválaszthatják a tökéletes karácsonyi ajándékot maguknak vagy szeretteiknek.

Ha ez az exkluzív kínálat nem lenne elég, akkor az épülethez közeli La Isla vásárlófaluba is el lehet látogatni, ahol rengeteg luxusmárka termékeire szert lehet tenni, többek között a Tiffany darabjaira is.

Bent karácsonyi, kívül pedig trópusi a hangulat:

Az elrendezést egyébként Jean Schlumberger ihlete, aki a márka egykori ékszertervezőjeként nagy sikereket ért el, például az ő nevéhez fűződnek a legkülönlegesebb ünnepi gömbök, amik a márka polcaira kerültek.

A csodálatos fa és az egész ünnepi projekt január hatodikáig lesz megtekinthető.

Nyitókép: 123RF