Fehér Nike edzőcipő

Így viseljük a tornacipőt az idei divattrendek szerint

Egy pár klasszikus fehér cipővel sosem lehet hibázni. Vagy mégis? A cipőtrendek változnak, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön át kell alakítanunk az egész lábbeli-kollekciónkat. Íme 5 szabály, amelyek segítenek, hogyan viseljük legjobban szeretett tornacipőnket idén.


1. '90-es évekbeli farmerek elegáns tornacipővel

A laza, bő farmerek 2023-ban is divatosak, de ahelyett, hogy azokat vaskos tornacipőkkel vagy sportos fazonokkal viselnénk, válasszunk inkább valami elegánsabbat, például a klasszikus Converse vagy Keds cipőt. Ha vastag talpú cipővel hordjuk a terjedelmes farmert, az egész megjelenésünk testesnek és alaktalannak fog tűnni, míg a vékonyabb cipők segítenek kiegyensúlyozni a lábunkon lévő sok anyagot.

2. Retro tornacipő párosítása elegáns, modern ruhadarabokkal

A Nike Jordans vagy Onitsuka Tiger tornacipőket más alkalmi vintage alapdarabokkal (például pólóinggel, széles szárú farmerrel vagy akár horgolt ruhával) is viselhetjük, de a legfrissebb módja annak, hogy ezeket a visszatekintő stílusokat kifinomultabb darabokkal hordjuk. Gondoljunk a szabott blézerekre, a nem lestrapált farmerekre, az egyszínű, nyakig érő pulóverekre vagy az ujjatlan, vékony vállpántos selyem ruhákra.

3. Zoknimutogatás

Ma már abszolút trendinek számít, ha a zokni kivillan a cipőből. A fehér bokazokni – gondoljunk csak Kristen Stewartra az Oscar-gálán –, és a színesebb, feltűnő pár egyaránt divatos, úgyhogy azt válasszuk, ami a legkényelmesebb számunkra. Ennek ellenére ne hagyjuk, hogy a zokni a lábszárközépnél magasabbra menjen, különben túlságosan úgy fogunk kinézni, mintha iskolai egyenruhát viselnénk.

4. Túracipő

Egy másik meglepő stílus, ami mostanában váratlanul felbukkant, a túracipő. Ezeket a szuper praktikus cipőket, amelyek célja, hogy maximális tapadást biztosítsanak a könnyebb túrákon, olyan hírességeken láttuk, mint Emily Ratajkowski és Bella Hadid, valamint a kifutón is megjelentek.

Ha bejön ez a stílus, viseljük a túracipőt széles szárú nadrággal és egy elegáns felsővel. Érdemes a cipő neutrális színeit az öltözékünk többi részébe is beépíteni.

5. Ne viseljünk tornacipőt díszes ruhákhoz

Ha egy nem túl elegáns sportcipőt választunk a koktélruhánk vagy elegáns maxi ruhánk mellé, az a végén túlságosan is balul üt ki, és elgondolkodtat minket, hogy milyen eseményre is megyünk egy ilyen kombinációban. Ehelyett viseljük a tornacipőt más sportos ruhadarabokkal, például leggingsszel, teniszruhával vagy kerékpáros rövidnadrággal, hogy egységesebb legyen a megjelenésünk.

(PureWow)

Nyitókép: Unsplash