körmök

Vajkörmök újratöltve − még mindig ez a nyár legtrendibb árnyalata

Továbbra sem megy ki a divatból ez a szépségtrend: a vajsárga a nyár egyik legkeresettebb manikűr árnyalata.


Először Selena Gomez-en láttuk (körmeit a trendet elindító manikűrös, Tom Bachik készítette): a krémes árnyalatú, egyenletesen fedő vajszínű körömtrend. A trendek azonban haladnak előre, ami azt jelenti, hogy most a stílus egy új változatát ismerhetjük meg:

itt a francia manikűr a trendi vajszínű árnyalattal kombinálva.

Az okosan vajas francia körömként ismert manikűr elkészítése nem túl bonyolult, és nem is igényel semmi újat vagy ötleteset. Egyszerűen olyan, mintha a francia manikűrt a vajkörmöket (vagy a mázas fánk körmöket) összepárosítanád.

Az első lépések ugyanazok, mint a többi manikűr esetében: reszeld a körmeidet a választott formára. Mi az ovális vagy a kerek formát láttuk a legnépszerűbbnek a trendhez, de bármelyik megfelel.

Miután felvittél egy közel nude színű alaplakkot, te (vagy a manikűrösöd) tökéletesítsd a mosolyvonalat egy vidám sárga árnyalattal, akár egy vékony ecsettel, akár francia manikűr matricákkal (zseniális találmány az otthoni körömépítéshez). A finomabb manikűrhöz fess egy újabb réteget a nude alapárnyalatból közvetlenül a sárga színre. Végül jöhet a fedőlakk utolsó lépésként, hogy a manikűröd tartós legyen.

​A vajköröm egyéb változatai

Ha elég kreatívnak érzed magad, nézz rá a bébi-francia, a maxi-francia vagy a mázas fánk körmöre, hogy még kísérletezőbb legyél a trenddel.

Forrás: Vogue

Nyitókép: Instagram