Valentin-napi körmök, szívecskék mellett

Ezekkel a körmökkel garantáltan hódítani fogsz Valentin-napon

Nincs könnyű dolgunk, ha Valentin-napra készülünk. Ki kell találni, mit veszünk fel, a hajunkat hogyan hordjuk, a sminkünk milyen színekből álljon és még a körmeinkre is gondolnunk kell. Természetesen nem kötelező, de ha az ujjvégeidet is szeretnéd ünnepi pompába látni, akkor mi segítünk!


Gyöngy

A gyöngyös díszítés nem csak a ruháinknak kölcsönözhet elegáns megjelenést, hanem a körmeinknek is. Az új körömtrend pedig már lehetővé teszi számunkra, hogy az ujjvégeinken is viselhessünk gyöngyöket. Kell ennél elegánsabb és romantikusabb?

Szív

Szívecskéből, pirosból és rózsaszínből sosem lehet elég Valentin-napon. Ha egy kicsit bohókásabb megjelenésre vágysz, akkor kérd ezt a romantikus, de egyben bolondos körömtrendet a kézápolótól.

Arany francia

Elegáns, romantikus és abszolút nem hétköznapi körömviselet az arany francia. A nevéből már könnyű kikövetkeztetni, hogy ez a körömtrend arany végekről árulkodik. Elegáns, letisztult és ha nem kérünk más díszítést a körmeinkre, akkor csöppet sem giccses. Valentin-napra tökéletes választás lehet ez a körömtrend is.

Nyitókép: Shutterstock