Zendaya

Zendayának megint sikerült új szintre emelnie a teniszpólót

A brit Vogue májusi címlapsztárja, Zendaya a Challengers sajtóturnéján csak úgy zúdítja ránk a divatosabbnál divatosabb szetteket, és új lendületet ad a #TennisCore-nak is.


A pliszírozott, csillogó miniruhától kezdve a Loewe teniszlabda alakú magassarkú cipőjével párosított, flitteres, pliszírozott szoknyával és hímzett teniszütővel díszített Thom Browne együttesig mindegyik lookja tökéletes. És ne feledkezzünk meg Celia Kritharioti merész neonzöld ruhájáról sem, amely tökéletesen illeszkedik a teniszlabda árnyalatához, mély dekoltázzsal és egy pimasz teniszlabda részlettel a derekán.

Legújabb ruhakölteménye? Egy időtlen teniszbaba a kifutón.

A színésznő legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, Mike Faist és Josh O'Connor társszereplőkkel együtt, Simon Porte Jacquemus kreatív igazgató márkájának tervezőcsapata által készített egyedi szettben tündökölt.

Teniszpóló galléros ruhája elegáns, bársonyos rózsaszín árnyalatban pompázott, és egy kis csavarral egy összehangolt kétrészessé vált a '60-as éveket idéző, A vonalú midi-szoknyás sziluettel. A derékig érő, deréktájékot szabadon hagyó ruhadarabot egy húzózsinór egészítette ki, amely a felsőt és a szoknyát egymáshoz rögzítette. A megjelenést egy masnival díszített babarózsaszín fejpánt, egy rózsaszínű sling-back magassarkú és gyönyörű arany Bulgari ékszerek tették teljessé.

Amikor már azt hittük, hogy elértük a method dressing csúcsát („Mi lesz a következő? Talán egy teniszlabda alakú miniruha?" − viccelődött egy kolléga a Vogue főhadiszállásán), Zendaya és stylistja, Law Roach még mindig tud újat mutatni a sziluettek, történelmi utalások és márkaválasztások aprólékos kurációjával.

Forrás: Vogue

Nyitókép: Profimedia