Zendaya a CinemaConon

Zendaya merészen kivágott ruhában tündökölt a CinemaConon

Zendaya megszívlelte a „business in the front, party in the back" („elöl üzlet, hátul parti”) mondást legújabb ruhájával.


A szupersztár a Las Vegas-i CinemaConon egy kifinomult Louis Vuitton ruhában sétált végig a vörös szőnyegen, amit egy váratlan húzással tett még különlegesebbé. Világosszürke, V-nyakú, mélyen dekoltált mellénye teljesen hát nélküli volt, így a színésznő a vállától a háta alsó részéig mindent megmutatott. A merész darabot csupán egy fekete bőröv tartotta össze, amelyet a csípője hátsó részénél rögzített.

Az öltözet többi része ugyanolyan mutatós volt, mint a felsője. A megjelenést egy sötétszürke, mandzsettás hordónadrággal, valamint fehér cipővel, egy halom fémes karpereccel és nagy arany karika fülbevalóval egészítette ki.

Zendaya a CinemaConon

Fotó: Greg Doherty/WireImage

A Dűne sztárjának CinemaCon megjelenése csak egy a merész vörös szőnyeges ruháinak sorában, amelyeket idén felvonultatott.

Legutóbb Zendaya a Nita Mukesh Ambani Kulturális Központ gáláján vett részt az indiai Mumbaiban, ahol Rahul Mishra egyvállas szárijában tündökölt.

Zendaya a Nita MukeshAmbani Kultur\u00e1lis K\u00f6zpont g\u00e1l\u00e1j\u00e1n

Fotó: Prodip Guha/Getty Images

Az éjkék ruha alatt egy háromszög alakú, aranylevelekkel borított melltartót viselt, valamint egy kristályokkal hímzett, áttetsző anyagból készült fonat húzódott végig a felsőteste bal oldalán, mely a bal válla fölött egy hosszú, áttetsző köpenybe burkolózott.

Februárban Zendaya a Screen Actor Guild Awards díjátadón is feltűnt egy egyedi Valentino ruhával. A halványrózsaszín darab fűzős míderből és a deréktól lefele nagy rózsákból állt.

Nyitókép: Greg Doherty/WireImage

(Harper’s Bazaar)