Utolsó pillanatban fújta le koncertjeit Adele, brutális reakciókat kapott

Utolsó pillanatban fújta le koncertjeit Adele, brutális reakciókat kapott

Az év eleji Las Vegas-i koncertsorozatának elhalasztására adott brutális reakciók miatt a népszerű énekesnő, Adele úgy érezte magát, mintha csak egy csontváz lenne.


Adele idén januárban, 24 órával koncertsorozata előtt lemondta fellépéseit, és közölte a rajongókkal, hogy a show még nincs kész.

A BBC Radio 4 Desert Island Discs című műsorában Adele elmondta, hogy a három hónapos koncertsorozat elhalasztása letaglózta, de kiáll döntése mellett.

Az énekes pénteken közölte rajongóival, hogy a koncerteket „nagyon-nagyon hamar” megrendezik, írja a BBC.

„Határozottan éreztem mindenki csalódottságát, le voltam sújtva, és féltem, hogy cserbenhagyom őket. Azt hittem, hogy össze tudom szedni magam és meg tudom csinálni, de nem sikerült, és kiállok a döntésem mellett. Nem fogok csak azért csinálni egy műsort, mert muszáj, vagy mert az emberek csalódni fognak, vagy mert rengeteg pénzt fogunk veszíteni. Úgy vagyok vele, hogy a műsor nem elég jó”

– nyilatkozta Adele a Desert Island Discs műsorvezetőjének, Lauren Laverne-nek.

Az énekes, aki novemberben adta ki negyedik albumát, számos kritika érte az interneten, miután az utolsó pillanatban, könnyeivel küszködve egy Instagram-videóban közölte a hírt, hogy a Caesar's Palace-ban tartott koncertek nem a tervezett időpontban kerülnek megrendezésre.

„Persze lehetnék valaki olyan, aki a TikTok-on vagy az Instagram Live-on minden nap elmondja, hogy dolgozom rajta. Persze, hogy dolgozom rajta! Nem foglak update-telni titeket, ha nincs mit mondanom, mert az csak még nagyobb csalódáshoz vezet. Pár hónapig csak egy csontváz voltam. Csak ki kellett várnom, és azt hiszem, csak a műsorokat kellett meggyászolnom, és túllépni a bűntudaton, de brutális volt”

– magyarázta.

Adele februárban Graham Norton műsorában arról beszélt, hogy keményen dolgozik csapatával az új időpontok előkészítésén és megerősítésén, és hozzátette, hogy a vegasi fellépések „100%-ig" meg fognak történni idén.

A november végén bejelentett Weekends With Adele sorozatban az énekesnő a tervek szerint január végétől áprilisig minden hétvégén két koncertet adott volna.

A halasztás azt jelentette, hogy a pénteki és szombati londoni Hyde Parkban tartott koncertjei öt év óta az első igazi, jegyköteles koncertjei voltak.

Adele Laverne-nek arról is mesélt, hogy a testmozgás, amely hozzájárult a fogyásához, segített neki kezelni a szorongásait; emellett beszélt a párjával, Rich Paul amerikai sportügynökkel és volt férjével, Simon Koneckivel való kapcsolatáról is, akivel egy közös fia, Angelo született.

Nyitókép: Getty Images for Adele / Gareth Cattermole