coca cola christmas

Etyeken forgatták a Coca-Cola idei karácsonyi reklámját

A Coca-Cola karácsonyi reklámjai évtizedek óta az ünnepi szezon szerves részei, az egész világon sugárzott hangulatos kisfilmet idén Etyeken forgatták.


Sokak számára az jelenti a karácsonyi szezon elindulását, amikor a tévében már mennek a karácsonyi reklámok, ezek közül is a Coca-Cola kisfilmje mindig is kiemelkedő volt, sokaknak kedves gyerekkori emlék a reklámokban vonuló, kivilágított Coca-Cola kamion a joviális, pirospozsgás, minden télapós sztereotípiát tökéletesen hozó Mikulással.

A The Coca-Cola Company idei globális reklámját az etyeki Korda Stúdióban forgatták, ahol a rendező, Sam Brown mellett magyar szakemberek dolgoztak rajta.

A cukiságfaktor most is garantált: a reklám főszereplője egy kisfiú, aki gondoskodni szeretne arról, hogy a ház minden lakójához odataláljon a Mikulás, így a lakókat összehozva egész nap kartondobozokból készült kéményrendszert építenek, majd a karácsony estét egy közös (kólával kísért) vidám vacsorával zárják.

„Ez az első karácsonyi kampányunk a Coca-Cola új, »Nyiss a csodára« márkafilozófia keretében. A Coca-Cola mindig is hitt a karácsony varázsában, idei kampányunk is az emberi kapcsolatok valódi csodáját ünnepli."

mondta el Manolo Arroyo, a The Coca-Cola Company globális marketingigazgatója.

Zsepiket előkészíteni, itt a reklám: