Egy esküvőn lufikat engednek az égbe

Itt vannak 2022 legfelkap​ottabb esküvői ajándékai

A koronavírus világjárvány lecsendesedésével rengeteg jegyespár tarthatja meg a régóta várt esküvőt, melyre igazán megérdemelnek egy különleges meglepetést. Nászajándék tekintetében megvannak a szokások, de jellegzetes trendek is megfigyelhetők. Alábbi cikkünkben 2022 legjobbjait írtuk össze.


Az étkészletek és a különböző kiegészítők évről-évre a legnépszerűbb választások között vannak. Friss felmérések szerint viszont ebben a szegmensben is — csakúgy, mint a legtöbb kategóriában — a személyre szabott különlegességek bírnak nagyobb értékkel. Az idei évben a nagyon színes, valamint az érdekes mintákkal ellátott készleteket várja a legtöbb jegyespár.

Emellett azt is meg kell említeni, hogy a házasodni készülő szerelmesek az ajándéklistájukon újabban nem specifikus pohárkészleteket említenek, melyeket kizárólag egyfajta italhoz illik használni, hanem olyan alternatív típusokat, melyek egyaránt megfelelnek egy barátokkal töltött grillpartihoz és egy kettesben élvezhető romantikus estéhez is.

Egy menyasszony \u00e9s a v\u0151leg\u00e9ny

Fotó: Unsplash/Olivia Bauso

Mindezek mellett fontos, hogy az ajándék tükrözze a meglepett emberek személyiségét, hobbijukat és érdeklődési körüket is. Éppen ezért — továbbra is a konyhai eszközök témakörénél maradva — rengetegen választanak nem mindennapi ételtípusokhoz használható tárgyakat, például fagylaltkészítőket, vagy akár ramenhez, sushihoz, esetleg pizzához alkalmas tálakat.

Az utazási lehetőségek is újra adottak a koronavírusból kilábalva, így a pároknak kiváló ajándék lehet valami, ami kalandozásra bíztatja őket. Egy praktikus poggyásszal vagy egy utazási utalvánnyal nem lehet hibázni. Azok számára, akik inkább nyugodtan relaxálnának otthon, egy grillkészlet vagy valamilyen szabadtéri bútor a megfelelő választás.

A tárgyaktól egy kicsit elkanyarodva az Apartment Therapy cikkében az is szerepel, hogy a házasodni készülő párok túlnyomó része olyan csecsebecséket és értéktárgyakat részesít előnyben, melyek egy kifejezett árnyalatban csillognak. Eddigi években a kék és a fehér volt a domináló szín, most pedig a zöld lépett az legfelső szintre a népszerűségi ranglétrán

Természetesen a fiatal házaspár mindennek egyaránt örül majd, de soha nem késő valamilyen extra meglepetéssel előrukkolni, hogy biztosan eszükbe juss, ha ránéznek a szekrényre és megpillantják a te ajándékodat.

Nyitókép: Unsplash/Álvaro CvG