egy lány nézi mosolyogva a telefonját

A 1717-es angyalszámnak erős hatása van − ezt üzeni neked

Rendszeresen látod a 1717-es angyalszámot magad körülött? Amikor megnézed az időt a munkanap végén, vagy amikor egy hosszú könyv lapjait lapozgatod, esetleg egy számodra jelentős történelmi esemény évszáma is ez?


Lehet, hogy többről van szó, mint puszta véletlen egybeesésről: az 1717 egy gyakori „angyalszám", amelyről a számmisztika ismerői azt mondják, hogy erőteljes rejtett jelentéssel bír. Betty Andrews, a The Cosmic Co. életvezetési tanácsadója és asztrológusa árult el pár részletet a szám kapcsán.

​Mik azok az angyalszámok?

Az angyalszám fontos fogalom a numerológia gyakorlatában. Egyes asztrológusok és numerológusok szerint a számoknak erőteljes jelentésük lehet, ha megtanuljuk, hogyan dekódoljuk őket.

Az univerzumnak megvan a maga egyedi módja arra, hogy kommunikáljon velünk itt a háromdimenziós világban, és az egyik kedvelt módszere a számsorozatok használata. Szinte minden alkalommal, amikor ismétlődő vagy jelentős számsorozatot látunk, az univerzum üzenetet küld nekünk. Ezek nem véletlenszerű számok; hanem kódolt üzenetek, amelyek célja, hogy irányítsanak, figyelmeztessenek, vagy csak emlékeztessenek arra, hogy valami nagyobb dolog figyel rád

− mondja Andrews.

Az angyalszámok általában ismétlődő számminták. Más ilyen számsorozatok még a 333, a 444, az 1010 és az 1111. Mindegyikről azt tartják, hogy sajátos üzenetet küld annak, aki véletlenül észreveszi őket.

egy n\u0151 l\u00e1 valamit a telefonj\u00e1n

Fotó: Shutterstock

Bár ez egy kicsit túl soknak hangozhat, Andrews szerint van némi logika az egészben.

A számokat gyakran univerzális nyelvként írják le, amely a kozmosz számára a tér és az idő tágasságán átívelő kommunikáció eszköze. Alapvető fontosságúak a valóságunkat irányító törvények megértéséhez. Ebben az értelemben a számok hidat képeznek a kézzelfogható és a misztikus között, olyan kommunikációs formát kínálnak, amely túllép a kulturális és nyelvi korlátokon, és összeköt bennünket az univerzum mélyebb működésével és a szellem vezetőivel

− fejti ki.

1717 angyalszám jelentése

Az 1717-es szám megfejtése nem éppen egyszerű, de általában pozitív jelnek számít.

Az 1-es szám az újrakezdésről szól, és arról, hogy erőltesd magad, hogy új dolgokat próbálj ki, míg a 7-es szám a számok öreg bölcse, aki a spirituális fejlődésről és az igazi éned megismeréséről szól. Ha a kettőt összerakjuk, akkor a 1717 egy kozmikus hüvelykujj felfelé a személyes és spirituális fejlődéshez, és alapvetően azt üzeni: Hé, nagyszerűen csinálod, folytasd csak!

A szám a konstruktívabb oldalról nézve a tökéletesség iránti igény elengedésének fontosságára is emlékeztethet.

​Miért látod mindenhol a 1717-et?

Andrews szerint ez a jel arra biztat, hogy menj tovább abba az irányba, amerre elindultál. Szóval, ha az 1717-es angyalszámot látod, akkor valamit biztosan jól csinálsz.


Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock