charcuterie board

Házhoz jönnek a termelői finomságok

Van egy jó hírünk! A nemrég elindult Ínyenc Piactér egyenesen az otthonunkba hozza a kiváló minőségű, magyar termelői finomságokat, melyekkel a karácsonyi menüt is különlegesebbé tehetjük.

Míg korábban egyenesen a termelőt kellett felkeresni, ha valami háztáji finomságra vágytunk, legyen szó tejtermékről, húsfélékről vagy befőttekről, vagy esetleg valamelyik fővárosi piacon beszerezhettük őket. Az Ínyenc Piactér azonban végre országosan elérhetővé tette ezek legjavát, és ebből a prémium szelekcióból válogathatunk a weboldalon, majd egyenesen az otthonunkba szállítja őket. Hidat épít a vásárlókat kereső vidéki termelők és a minőséget kereső fogyasztók közt.

Legyen élmény a vásárlás

A hagyományos online vásárlás fárasztó tud lenni, minimális elérhető információ alapján kell begyűjtenünk az ételeinket. De nem csak a gourmand, hanem az egészségtudatos vásárlónak sincs könnyű dolga. Kijelenthetjük: rengeteg idő ma tiszta, ismert forrású, ízes élelmiszerhez jutni. Az Ínyenc megalkotói ezen szeretnének változtatni, hogy élménnyé tegyék az online piacozást:

tömegtermékek helyett minőségi beszállítók ellenőrzött áruit találhatjuk meg egy helyen, egy jól átlátható, felhasználóbarát felületen.

A választék

baked breads and cookies on brown wooden board


Fotó: Lindsay Moe/Unsplash

És hogy mit kaphatunk az oldalon? Mindent, amit csak egy nagynevű gourmet-boltban keresnénk:

  • füstölt húsok, kolbászok és garantáltan e-mentes felvágottak, vadhúsból készült különlegességek
  • kézműves sörök, pálinkák, frissen préselt gyümölcslevek
  • krémek, szószok, olajok, lekvárok és befőttek
  • tészták, müzlik, maglisztek és nassolnivalók
  • különleges sajtok


Az Ínyenc Piactéren a legjobb termelők legjobb termékeit találhatjuk meg, ráadásul minden eladóról olvashatunk egy kis leírást is, hogy jobban megismerhessük őket a vásárlás előtt.

Decemberben az Adventi Vásárban is megtaláljuk őket a Bazilikánál, ahogy élőben is szemlézhetjük a választék egy részét: két-három naponta új termelőt prezentálnak az Ínyenc Piactér standján, valamint válogatott karácsonyi ajándékcsomagokat is értékesítenek.Nyitókép: Erik Dungan/Unsplash