egy gumicukor vámpírfogat tart a kezében egy fiatal nő

3 módszer, amivel védekezhetsz a toxikus energiavámpírok ellen

Egy mérgező barátságban a másik az érzéseidre való tekintet nélkül kaszál el. Irigység, versengés vagy súlyos bizonytalanság kíséri ezt a kapcsolatot. Szúrásai bántóak, és nehéz őket kiverni a fejedből. Ismerős?Egyesek bátortalanul vérszomjasak, mások passzív-agresszívok. Viselkedésükkel a krónikus fáradtságtól a depresszióig terjedő tüneteket okozhatnak.

​Meg lehet tanulni, hogyan állítsunk meg egy érzelmi bántalmazót?

Tegyél meg mindent, hogy ne vedd magadra a mérgüket. Ne feledd, a mérgező barát egy sérült ember. Ne add be nekik a derekad: korlátozd a kapcsolattartást, vagy alkalmazz más következményeket, ha a másik továbbra is kitart! Próbáld őket afelé terelni, hogy fokozatosan változtassanak a viselkedésükön.

Íme 3 módszer, amellyel megállíthatod az érzelmi bántalmazót, eltávolíthatod a negatív rezgéseket, és megvédheted az energiádat:

​1. Szakítsd meg a szemkontaktust, hogy megállítsd a mérget!

Használd a légzést, hogy visszaszerezd az életerődet. Hagyd, hogy úgy működjön, mint egy porszívó. Minden egyes belégzéssel vizualizáld, ahogyan visszaszívod az energia minden cseppjét, amit elraboltak tőled. Lélegezz addig, amíg úgy érzed, kész a munka.

​2. Lélegezd ki a negatív rezgéseket a gerinc alsó részén!

egy n\u0151 s\u00edr a m\u00e1sik v\u00e1ll\u00e1n

Fotó: Getty Images

Az ágyéki csigolyáid között vannak terek, melyek természetes kilépési pontjai az energiának. Érintsd meg a területet. Amikor mérgező anyagok halmozódnak fel, ürítsd ki őket ezeken a pontokon. Képzeld el, ahogy a sötét anyag elhagyja a tested. Ezután lélegezd be a friss levegőt és a napfényt, ami gyorsan revitalizál.

3. Ugorj be egy fürdőbe vagy zuhany alá, hogy megtisztítsd magad a negatív rezgésektől!

Ha különösen lecsapoltnak érzed magad egy mérgező barátod miatt, adj a vízhez Epson-sót vagy tengeri sót. Ha zuhany alatt vagy, dörzsöld be a bőröd tengeri sóval, majd mosd le. Igyál sok vizet, hogy a mérgező energiát is kiöblítsd a szervezetedből.

Emellett zsályát is égethetsz ott, ahol a másik járt, hogy minden zugot megtisztíts.

Ha ezeket a stratégiákat gyakorlod, megőrizheted az energiádat. De ne feledd, hogy energetikailag azt vonzzuk magunkhoz, amit nem dolgoztunk ki magunkban. Ha tehát folyton megjelenik egy bizonyos vámpír, vizsgáld meg, hogy miért. Ha nem törekszel az egészségtelen kapcsolatokhoz kapcsolódó gyermekkori minták gyógyítására, akkor ugyanazok a vámpírok továbbra is belebegnek hozzád. A megoldatlan bizonytalanságok leküzdése megerősíti az energiameződet, csökkentve ezzel a lecsapoló erejét.

Forrás: Your Tango

Nyitókép: Getty Images