Meghan Markle Harry herceg háta mögött

Erzsébet királynő hallgat Meghan Markle zaklatási ügyének részleteiről

Az ikonikus Oprah interjú előtt többen felemelték a hangjukat a Kensington-palota személyzetéből Meghan Markle zsarnokoskodó viselkedése ellen. A zaklatási ügyet Erzsébet királynő megbízottjai kivizsgálták, azonban a részletekről nem beszélnek. A teljes igazság így valószínűleg sosem tudódik ki.


A sussexi hercegné elleni vádak nem sokkal az interjú előtt kerültek nyilvánosságra 2021-ben. Markle minden vádpontot hevesen tagadott, II. Erzsébet királynő pedig egy magán ügyvédi irodát bérelt fel a teljes ügy felderítésére. A részletek végül nem jutottak nyilvánosság elé, az uralkodónő ugyanis ezzel védeni akarja a résztvevők magánéletét, valamint a királyi család békéjét is.

Vilmos és Harry herceg között már hosszú ideje feszült a kapcsolat, bár egy ponton azt lehetett hinni, hogy elásták a csatabárdot. A sussexi hercegi pár meghívta Kate Middletonékat lányuk születésnapi partijára, azonban ők nem fogadták el az invitálást. Egy korábbi cikkünkben el lehet olvasni ennek okait, valamit arról is írtunk, hogy nemsokára a két testvér egymás szomszédságába költözik a harag ellenére.

Királyi bennfentesek szerint Harry herceg felesége traumatizálta a palota alkalmazottjait, verbálisan bántalmazta őket, egy dolgozó pedig azt is megerősítette, hogy nyilvánosan megalázta őt és manipulatív viselkedést tanúsított vele szemben. Az áldozatok nem nézik jó szemmel az eset elhallgatását, ugyanis így őket is megfosztják az igazságtól.

Sussex hercegnéjének szóvivője szerint a vádak mind a lejáratókampány részét képezik, Meghan Markle-t pedig nagyon elszomorítja a személye elleni folyamatos támadás. Az ügyvéd a The Princes And The Press című dokumentumfilmben is megjelent, melyben röviden erre az esetre is kitért. Elmondása alapján egyáltalán nem zsarnokoskodó a hercegné viselkedése.

Az esetek feltehetően sosem nyernek majd tanúbizonyságot, hiszen a királyi család tagjai hallgatnak az ügyről, bennfentesek szerint azonban a legrosszabb esetek pont azok, melyekről senki nem beszél.

„A legrosszabb esetek azok, amelyek most nem kerültek nyilvánosságra. Pedig vannak megrázó történeteink”

— olvashatjuk a Nők Lapja cikkében az egyik nyilatkozó szavait.

Nyitókép: Getty