Fiatal nő szeretve öleli párját

4 dolog, amitől egy férfi szeretve érzi magát

Nőként életünk során legalább egyszer biztosan elgondolkoztunk már rajta, hogy hogyan tudnánk még boldogabbá tenni a mellettünk lévő férfit. Hogyan tudnánk a legjobban támogatni és hogyan tehetnénk egyenragúvá és szeretetteljesebbé a kapcsolatunkat. Íme négy módja annak, hogy jobban kimutassuk szeretetünket a párunk felé.


Te legyél az első helyen

Sok nő rengeteget gondoskodik másokról. A gyerekeiről, a férjéről a családjáról és a barátairól. Ezekben a gondoskodásokban könnyen elfáradhatunk és megfeledkezhetünk saját magunkról. Pedig, ha saját magunkkal nem törődünk, akkor egy idő után másokkal sem fogunk tudni. Első sorban saját magadat szeresd és saját magaddal törődj. Légy békében önmagaddal, hogy másokkal is abban tudj lenni. Hidd el, így a párod is jobban érezni fogja a felé irányuló szeretetedet.

Hagyd, hogy a hősöd legyen

Néha hagyd, hogy a hősöd lehessen. Persze biztosan megtudnál oldani mindent egyedül, hiszen egy erős és független nő vagy. Azonban a férfiak számára nincs is annál jobb érzés, mint mikor egy általunk kért feladatot képesek megoldani, majd csodálattal és szeretettel nézünk rájuk hálából.

Tudasd vele hogy szereted

És nem csak azt, hogy szereted, hanem hogy értékeled és hálás vagy azért, hogy az életedben van. Ezeket próbáld meg nem csak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatni. Hiszen mi is rettentően tudunk örülni egy váratlan rózsának, vagy egy tábla csokinak. Mindannyian, még a férfiak is szeretik szeretve és megbecsülve érezni magukat, csak az idő múlásával ezek kimutatásáról könnyen megfeledkezhetünk.

Ne szégyenítsd meg

A megszégyenítés pusztító hatással van nem csak a nők, de a férfiak számára is. Aláássa lényünk legmélyét. A szégyen és a tiszteletlenség mégis beépült társadalmunk szövetébe.

A nők jó munkát végeztek abban, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy milyen skatulyába zárták a női nemet. Itt az idő, hogy a férfiakért is kiálljunk. Amikor észreveszed, hogy a barátai alázó megjegyzéseket tesznek rá „poénból”, akkor állj ki a párod mellett, hidd el imponálni fog neki.

Nyitókép: Shutterstock