Egy randizó pár pezsgővel koccint

5 fordított pszichológia-trükk​, melyek jól jönnek egy randin

A fordított pszichológia használata egy hosszútávú kapcsolat esetén nem szerencsés, ellenben a randiidőszakban még belefér egy kis játék a nagyobb vonzalom eléréséhez. Ehhez öt praktikus tippet gyűjtöttük össze, melyeknek mindenképp meglesz a hozadéka.


1. A titokzatosság izgalmas

A legtöbb ember vágyik egy olyan kapcsolatra, melyben megoszthat mindent a partnerével a legapróbb gondolataitól kezdve a napjának legizgalmasabb történéséig. Egy kiegyensúlyozott kapcsolat titka valóban ez, viszont a randizós szakaszban még nem kell kiteregetni mindent a másik fél számára. Érdemes bizonyos információk közlésével várni, hogy a partner nagyobb érdeklődéssel vegyen részt a társalgásban.

2. Becsmérlés a bókokért

Ezt a módszert nagyon sokan ismerik. Biztos mindenkivel megesett már, hogy fodrásztól jövet vagy egy új ruhában szeretett volna dicsérő szavakat kapni. Erre néha rá kell vezetni a szemben ülő személyt, a becsmérlés pedig egy kiváló módszer lehet erre a célra. Amennyiben az elismerésre váró részletre mondjuk, hogy most nem olyan szép vagy jó, akkor a másik fél valószínűleg nem ért majd vele egyet és bókolni kezd.

3. Az alárendeltség nem vezet jóra

Az apró gesztsok aranyosak, viszont nem szabad egy könnyen elvégezhető dologról azt mutatni, hogy az tökéletesen elég. A találkozások egyáltalán nem számítanak szívességnek, mi több, azok kötelező elemeknek minősülnek. Az alárendeltség megszűntetéséhez nagyon fontos mindenkinek a saját napirendjét és programjait megszervezni és ahhoz igazítani a randikat, természetesen ugyanannyit figyelve a másik elfoglaltságaira, hogy az kölcsönös legyen.

4. Mindkét félnek jót tesz egy kis különlét

Az előző pont folytatásaként mindkét félnek jót tehet egy kis különlét. Nem szükséges minden lélegzetvételét ismerni a másiknak, a távolság pedig csak nagyobb hiányérzetet, ezzel együtt pedig vonzalmat is eredményez. Természetesen ilyenkor a kíváncsiság is megnő a másik fél iránt, szünetet követően pedig frissítően hat majd ez a beszélgetésre.

5. Az ambiciózus emberek vonzóbbak

Önfejlesztésre és a célok elérésére mindig kell időt hagyni, még egy kapcsolat legelején is. Ehhez szintén személyes programokat kell szervezni. Ennek a lépésnek a megtételével a randipartnerban egyértelműen az a kép születik majd meg, hogy egy ambiciózus személlyel van dolga, akinek megvannak a saját egyéni tervei és feladatai, amikbe időt fektethet.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Society19