6 fantasztikus technológia a fürdőszobába – jobb közérzet és pénzmegtakarítás 2 az 1-ben

6 fantasztikus technológia a fürdőszobába – jobb közérzet és pénzmegtakarítás 2 az 1-ben

Képzelj el egy zuhanyfejet, amelyet, ha kezedbe veszel, automatikusan elkezd meleg vizet engedni. Képzelj el egy olyan WC-t, amely abban a pillanatban felnyílik, amint belelépsz a vécébe. Egy tükröt, amely a reggeli rutinod közben megtervezi a napodat. Nem sci-fi, hanem egy fürdőszoba 2024-ben.


Öntisztító WC fűtéssel

A mai technológia a WC-t luxus trónussá varázsolja. Felmelegszik, világít és kinyílik, még mielőtt elkezdenél “uralkodni.” A legmodernebb vécék a telefonodon lévő alkalmazással vezérelhetők - kapcsold be a tompított világítást az ágyból, és a szemed nem fog szenvedni éjszaka a mosdóra menet. Az ülés hőmérsékletét és az öblítés erősségét is kiválaszthatod. A high-tech WC-k gyakran beépített bidével is rendelkeznek, amely légszárítóval is rendelkezik. Külön fejezet a WC tisztítása, amiről a modern technológia gondoskodik. A keféket azonban felváltja az UV-fény és az automatikusan felszabaduló tisztítószerek.

Okos csap szappanadagolóval

A mozgásérzékelő csapok már évek óta kényelmesebbé teszik a bevásárlóközpontok látogatását, miért ne élvezhetnénk hát otthon is az előnyeit? Az automatikus vízindítás csak a kezdet - a legokosabb csapok képesek előmelegíteni vagy előhűteni is a vizet. Így nem pazarolsz vizet a megfelelő hőmérséklet beállítására. Egyes csapok szappanadagoló érzékelőt és egyéb fejlett funkciókat is tartalmaznak, például a fogmosás idejének beállítását vagy a vízhőmérséklet LED-es kijelzését. Az érintésmentes technológiával ráadásul kevesebb baktérium marad meg a fürdőszobában. És a pénztárcádat is kíméli. Egyszerűen azért, mert a víz csak akkor folyik, amikor valóban szükség van rá.

Aromaterápiás diffúzor

Nem hagy cserben, ha beállít az őszi komorság. Gyógyító illóolajok ideálisan kiválasztott kombinációjával küzd az álmosság ellen, néhányuk pedig zenével és fénnyel fokozza a terápiás hatást. Ez a kis fürdőszobai kiegészítő így egyszerre háromféle terápiát ötvöz. Felejtsd el az unalmas gyertya-olaj kombinációt, a hi-tech diffúzorok biztonságosan és kíméletesen adagolják az illatot ultrahangos frekvenciák segítségével, amelyek azonnal eloszlatják a víz és az olaj keverékét a levegőben. Az eredmény egy tiszta, hipoallergén, gyógyító tulajdonságokkal rendelkező aroma. Természetesen a teljes fürdőterápiát hangutasításokkal, távirányítóval vagy mobilalkalmazáson keresztül is moderálhatod.

Saját személyi asszisztens tükör formájában

Értesülj a világhírekről, ellenőrizd az útviszonyokat, nézd meg az időjárást és kövesd nyomon az időt - ki képes mindezt egy 20 perces reggeli készülődés mellett? Az intelligens LED tükör. Mindezt digitálisan jeleníti meg a tükör felületén. Igény szerint megjeleníti a teendők listáját, emlékeztet a találkozókra és a nap eseményeire, és bekapcsolja a kedvenc számod. A LED-technológia a fürdőszobának is modern színt kölcsönöz - mint a praktikus fürdőszobabútorok esetében stílusos háttérvilágítással.

Okos zuhanyzók a pénzmegtakarításért

A modern zuhanyzók ökológiai hatását azok fogják értékelni, akik "a pénztárcát kezelik" az otthonukban. Beállíthatod a vízhőmérsékletet, az áramlási sebességet, sőt még a zuhanyzás időtartamát is. A vízhőmérsékletet megjegyzi és fenntartja a tisztítási folyamat során - nincs vízpazarlás a hőmérséklet beállítása miatt. A kisgyermekes szülők értékelni fogják a maximális hőmérséklet beállításának lehetőségét. Mindent a mobilalkalmazással irányíthatsz, amely a víz- és hőfogyasztást is feltérképezi a számodra. Egyes gyártók akár 50%-os vízmegtakarításról számolnak be a hagyományos zuhanyfejekhez képest.

Színterápiás fény

Meleg víz, nyugtató illatok, halk zene - mi másra van szükség ahhoz, hogy egy fárasztó nap után a fürdőszobában relaxálhassunk? A megfelelő fény a válasz. Kényeztesd magad vele hangulatától vagy napszaktól függően. A narancssárga felmelegít, a kék nyugalmat és mélyebb ellazulást hoz, a rózsaszín felébreszti nőiességet. A színeket távvezérléssel, alkalmazással vagy hanggal vezérelheted. Állítsd be és hangolódjon a megfelelő árnyalatra.

(X)