Nő halloweeni sminkben

Egyszerű halloweeni sminkek, amik jelmezt sem igényelnek

Bár hazánkban nem hivatalos ünnep a halloween, mégis egyre elterjedtebb szokássá kezd válni. Ilyenkor kicsit mások lehetünk, mint a hétköznapokban, amit egy megfelelő sminkkel hamar el is érhetünk.


Azonban előfordulhat, hogy egy halloweeni bulira késői, hirtelen meghívást kapunk, ami megnehezítheti a dolgunkat. A party előtt pár nappal ugyanis már biztosan nagyon nehezen, vagy szinte sehogyan nem kapnánk jelmezt. Ezért összegyűjtöttünk olyan sminkeket, melyeket egyszerű elkészíteni és önmagában is megállják a helyüket, így nem kell az öltözéken aggódnunk.

Pillangó

Egy fekete szemhéj tus, vagy szemceruza, egy kis narancssárga szemhéjpúder és már készen is van a tökéletes pillangósmink. A színen akár változtathatunk is, ha esetleg a pinket, vagy a zöld színt jobban kedveljük. Ehhez a halloweeni megjelenéshez tényleg nincs másra szükségünk, mint pár sminktermékre és némi gyakorlásra, amiben a videó segíthet nekünk.

Alien

Az Alien megjelenésünkhöz nincs is másra szükségünk, mint egy zöld szemhéjpúderre és egy fehér szemceruzára. Árnyékoljuk a szemünket a zöld színnel, majd fessünk fehér, Avatar szerű pöttyöket a szemöldökünk felső vonalára. A végeredmény magáért beszél!

Angyal

Ezzel a sminkötlettel biztosan egyedi leszel egy halloweeni buliban, ugyanis a legtöbben inkább ördögnek, vagy valami rémisztő lénynek öltöznek. Az angyal sminkkel azonban ismét egyszerűen letudhatod a megjelenést, ugyanis fehér ruhád szinte biztos, hogy van otthon, a sminket pedig könnyedén elkészítheted a videó segítségével.

Szellem

Cikkünk utolsó sminkinspirációja szintén nem igényel se túl nagy kézügyességet, se extra jelmezt. Egy használt, régi lepedőből ugyanis könnyedén készíthetünk szellem ruhát. Ami pedig a sminket illeti, jó sok púderre és fekete szemhéjfestékre lesz szükségünk.