Férfi egy csokor virággal meglepi a barátnőjét

Hogy szeressen belénk a férfi? Trükkök, amikkel elérhetjük

Sokan azt gondoljuk, hogy ha rengeteg energiát fektetünk egy kapcsolatba, azzal már ki is érdemeljük egy férfi szerelmét. Ez azonban még egyáltalán nem garantálja, hogy a másik fél beléd bolondul. Sajnos nincs kész recept az érzésekre, de van néhány trükk, amiket bevetve biztosan erős szimpátiát válthatsz ki.


1. Ne üldözd!

A kemény erőfeszítés nem teszi működőképessé a kapcsolatot. Az azonban, ha hagyod, hogy a férfi férfi legyen melletted és kiérdemelje a tiszteletedet és a szeretetedet, az igen.

A férfiak szeretnek gondoskodni: ettől érzik magukat igazán férfinak mellettünk. Azonban ha üldözöd, és inkább te szolgálod ki őt, azzal elveszed tőle a felelősség iránti igényt és a vágyat, hogy a kedvében járjon.

A legtöbb férfi nem érzi jól magát, ha a nő végzi az összes munkát. Ilyenkor vagy ellustulnak a kapcsolat elmélyítésében, vagy nem biztosak a természetes helyükben a kapcsolatban és végül elhagyják azt.

2. Beszélj a vágyaidról!

Az a nő, aki ismeri a határait és azokat szerényen, egyértelműen és egyszerűen tudja közölni, az ragaszkodik is azok betartásához és pontosan azt fogja kapni a partnertől.

Sokan sajnos tévesen azt feltételezik, hogy a vágyaik megosztása a másik féllel felzaklatja, vagy bosszantja őket. Persze lehet, hogy vannak ilyen férfiak, de az nem lesz számodra megfelelő partner, és még időben ki tud derülni.

3. Ne csak beszélj, hallgass is!

Nekünk nőknek általában sok mondanivalónk van, és szükségünk van egy olyan férfira, aki nyitott fülekkel hallgatja a problémáinkat. Azonban hagyjuk, hogy a férfi is beszéljen. Gyakran nem vesszük észre a férfi jelzéseit, hogy beszélnének valamilye problémájukról, de nem teszik azt.

A nők ezt sokkal egyértelműbben teszik meg, hiszen jelzik, ha gondjuk volt aznap és beszélni akarnak róla. A férfiakat azonban érdemes megkérdezni róla, hogy hogyan érzik magukat és nincs-e valami, ami nyomja a szívüket. Hidd el, imponálni fog neki, ha az ő lelkével is törődsz.

4. Először szeresd önmagad!

A férfiak érzik és látják, hogy milyen kapcsolatban állunk önmagunkkal. Minél jobban szereted magad, annál pozitívabb kisugárzásod lesz, ami egy férfi számára extrán imponáló lehet. Függetlenül attól, hogy miért és hogyan vesztetted el az önbizalmadat, a te feladatod, hogy dolgozz rajta és újra megszeresd magad, úgy, ahogy vagy.