A Hold fázisai

Így tudhatod meg a Hold fázisaiból, hogy ki a lelki társad

Honnan tudhatjuk biztosan, hogy párunkkal valóban lelki társak vagyunk? A TikTokon egy új trend kezdett terjedni, ami egy asztrológiai tényezőre alapozza a választ. Így tudhatod meg egy gyors kutatómunka alapján, mit üzennek neked a Hold fázisai.


A trendben résztvevő felhasználók először megkeresik, hogy milyen holdfázis volt azon a napon, amikor születtek. Ezt folytatásként megnézik a párjuk születési dátumával is, majd a két képet összevágják. Amennyiben a Hold a két fotó összeillesztése után egy teljes teliholdat formál, akkor a két személyt még az ég is egymásnak szánta.

Ahogyan azt sejteni lehet, ennek a módszernek semmilyen tudományos alapja nincsen. Szimplán könnyebb valamilyen rajtunk kívülálló erőre bízni a döntéseket. Mindenesetre bárki elkészíthet egy ilyen személyre szabott, aranyos videót.

Ehhez egy online oldalt kell keresni, ami a Hold állásait mutatja a történelem bármely napjára visszamenőleg. A saját születésnapunk beírásakor a kapott mintáról egy képernyőképet kell készíteni. Folytatásképp jöhet a párunk holdfázisképe ugyanilyen módon.

Végezetül pedig csak össze kell vágni a két fotót úgy, hogy nagyjából egy egész kört adjanak ki. Ami jó ebben a trendben, hogy a legtöbb esetben tökéletes felvétel születik. Amennyiben egy kis hézag van a két Hold között, a végeredmény hibája akkor is elhanyagolható.

Forrás: Independent