Nő, sárga pöttyös blúzban

5 jel, ami arra utal, hogy valaki érzéseket táplál irántad

Sokszor egyértelmű jeleit láthatjuk annak, ha valakinek tetszünk. Az érzéseket nehéz eltitkolni mások elől, azonban vannak, akiknek ez még intenzív érzelmekkel is megy. Ilyenkor jöhetnek a kérdések a fejünkben: vajon csak barátságos velem, vagy tetszem neki? Íme 5 árulkodó jel, ami azt bizonyítja, hogy az illető próbálja eltitkolni az érzelmeit előled.


Nagyon odafigyel rád

Rendszeresen elhív találkozni? Folyton keresi a társaságodat és sokat kérdez? Ha a válasz igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy már kialakult köztetek egy erős kapcsolat, ami vonzalmon alapul. Ezen kívül még a vonzódás egyik legegyértelműbb jele, ha a közeledben zavartan, vagy feszülten viselkedik. A kulcs az, hogy a szemeddel figyelj, ne csak a szíveddel.

Megváltozik a testbeszéde

A test nem hazudik. Ha tudni szeretnéd, hogy egy adott illetőnek tetszel-e, akkor figyeld a testbeszédét. Ha gyakran észreveszed, hogy messzebbről is rád néz, amikor beszél feléd hajol, a gesztusai nyitottak és barátságosak, akkor ezek egyértelmű jelei annak, hogy közeledik feléd.

Törődik veled

Felhív, vagy üzenetet ír, hogy érdeklődjön épségben hazaértél-e? Felajánlja a segítségét, még mielőtt megkérnéd? Az, hogy így érdeklődik irántad egy egyértelmű jele annak, hogy fontos vagy számára. Az aggódás a szeretet első jele, azonban légy óvatos, mert ezek az apró stigmák könnyen összetéveszthetőek egy gondoskodó barátéval.

Szokatlanul viselkedik

Elakad a szava, vagy hirtelen zavarba jön, mikor megjelensz? Sokszor akár idétlennek vagy kínosnak is tűnhet a viselkedése. Ez mind azért lehet, mert próbál bevágódni nálad, így nem tud természetesen viselkedni.

Feltűnősködik

Ez egy másik módja annak, hogy rájöjj, tetszel-e az adott illetőnek. Ha feltűnően viselkedik, hangosan beszél társaságban és a figyelem központjába próbál kerülni az két dolgot jelezhet: vagy magas az ego-ja, vagy tetszel neki és szeretné magára felhívni a figyelmedet.

Nyitókép: Shutterstock