Jennifer Garner

Jennifer Garner frappáns indokkal tiltja meg gyerekeinek a közösségi média használatát

Jennifer Garner megosztotta, miért nem engedi a gyerekeinek a közösségi médiát.


Az 50 éves színésznő a Today with Hoda & Jenna című műsorban beszélt a három gyermekéről, akiket volt férjével, Ben Affleckkel közös gyermekeiként nevelnek: Violet (17), Seraphina (14) és Samuel (11) – írja a Pure Wow.

A színésznő elárulta, hogy legidősebb lánya, Violet szeretett volna regisztrálni az Instagramra. A színésznő ezért egy holtbiztos tervet dolgozott ki, amivel megakadályozhatja, hogy gyermekei használják a közösségi médiát.

Egyszerűen azt mondtam a gyerekeimnek, hogy mutassák meg azokat a tudományos cikkeket, amelyek bizonyítják, hogy a közösségi média jót tesz a tinédzsereknek, és akkor majd beszélgetünk

− mondta Garner.

Jennifer Garner \u00e9s fia, Samuel 2023. m\u00e1rcius\u00e1ban

Fotó: Allen Berezovsky/Getty Images

A színésznő kifejtette, hogy ha a gyerekei be tudják neki bizonyítani, miért van szükségük rá, akkor majd átgondolja a dolgot. Elismerte, hogy lehet, hogy a jövőben a legkisebb gyermekei majd meggyőzik őt, de egyelőre elégedett a döntésével:

Ez egy hosszú út. Meglátjuk, hogy tényleg kitartok-e.

Nem ez az első alkalom, hogy Garner kifejtette véleményét a közösségi médiáról. A színésznő korábban Katie Couricnak mesélt arról, hogyan kezelte a helyzetet Violettel.

Időnként azt kéri, hogy engedjem meg neki az Instagramot, és megértem, hogy miért, hiszen én is fent vagyok rajta, és ez egyfajta szórakozás. Ezzel épp az ellenkezőjét modellezem annak, amit én szeretnék, hogy ő tegyen

− mondta a Katie Couric-kal készült Next Question című műsor egyik epizódjában.

Nyitókép: Shutterstock