Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence elárulta sima arcbőrének titkát − szó sincs plasztikáról

Jennifer Lawrence tisztázta a külsejét érintő változásokat: nem plasztikáztatott, más áll a háttérben.


Egy beszélgetésben Kylie Jennerrel, a sminkkaméleonnal, Lawrence elmagyarázta, hogy a sminkese az, aki „új" vonásokat kontúroz neki.

Szerintem is hihetetlen, hogy mire képes a smink, mert mióta Hung Vanngoval dolgozom, plasztikai sebésznek hívom őt, mert az elmúlt néhány hónapban mindenki meg van győződve arról, hogy szemráncfelvarrásom volt

− mondta Jennernek az Interview magazinban, majd megerősítette, hogy tényleg nem volt szemműtétel, csak sminkeli magát.

Jenner bevallotta, hogy ajakfeltöltést, valamint mellnagyobbítást is csináltatott 19 évesen, szóval tudja, hogy néz ki, ha valaki megcsináltat valamit magán. Miután viccelődött a pletykákkal, miszerint „úgy tűnik, teljes plasztikai műtéten esett át", Jenner megnyugtatta, hogy „nem is úgy néz ki", majd jót szórakoztak az előtte-utána összehasonlításon, ami valójában csak a reflektorfényben töltött évek eredménye.

Jennifer Lawrence

Fotó: Getty Images

Az Oscar-díjas színésznő így nyilatkozott:

19 évesen kezdtem a színészkedést, szóval megkapom az előtte-utána képeket 19 éves koromtól 30 éves koromig, és annyit mondok rájuk: »Felnőttem. Leadtam a babahájat az arcomról, és az arcom is megváltozott, mert öregszem. « Mindenki azt hitte, hogy orrműtétem volt, én pedig azt mondtam rá: »Pontosan ugyanolyan orrom van, csak az arcom lett kiseb«b.

Ugyanebben a beszélgetésben Jennifer Lawrence arról is elmélkedett, hogy sajnálja a férfiakat, mert ők megrekednek azzal, amijük van (persze a férfiak is sminkelhetnek, a szakáll pedig csodálatosan formálja az arcot), és értjük, mire akar kilyukadni. Mi annyi szépségápolási trükk közül választhatunk!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images