Trükk: Ez a krumplihámozás legegyszerűbb és leggyorsabb módja
Ha valaha is ültünk már egy zsák burgonya előtt azzal a céllal, hogy meghámozzuk, rendkívüli módon értékelni fogjuk az alábbi egyszerű trükköt!
Minden olyan trükk, amivel időt és energiát spórolhatunk meg aranyat ér! A Fine Dining Lovers által kiszúrt Dave Hax videója után pedig pont ezt fogjuk érezni.
Ez egy hasznos kis hack, amellyel pillanatok alatt meg tudjuk hámozni a krumplit, és semmi olyan különleges eszközre nem lesz hozzá szükségünk, ami egyébként kellene a folyamathoz.
Ez is érdekelhet: Ehető-e az édesburgonya héja?
Az említett videó
Ez a kétperces videó jól bemutatja, hogy mindössze annyit kell változtatnunk a folyamaton, hogy a főzés előtt egy vonalat vágunk a burgonyák közepe körül.
Ezt is nézd meg! 11 szénhidrátforrás, ami TÉNYLEG jó nekünk
Amikor pedig készen vagyunk a megfőzésével, hideg vízzel gyorsan lehűtjük a burgonya külsejét, és a héját máris le tudjuk fejteni. Időnk megspórolása mellett pedig a burgonyánkból sem vágunk ki nagy részeket, hanem szép, formás darabokat kapunk.
Nyitókép: Phil Hearing/Unsplash