Margot Robbie Volt egyszer egy Hollywood című film fotózásán a 72. Cannes-i Filmfesztiválon 2019. május 22-én

Így készítsd el Margot Robbie magas fehérjetartalmú reggelijét

A színésznő nemrég a Vogue-nak adott interjút, a Los Angeles-i Venice Beachen található Great White étteremben. Íme, mit rendelt és hogyan tudjuk otthon is újraalkotni a reggelit.

„... avokádós pirítóst, grillezett halloumi sajtot és ausztrál stílusú bacont – „ropogósra”, mondja a pincérnek”

– írja az interjút készítő Abby AguirreMargot Robbie rendeléséről.

A reggeli mindhárom eleme elképesztően jól hangzik, és egyszerűen elkészíthető.

Először is, az avokádós pirítós teljesen testre szabható, így akár egyszerűen fűszerezve, akár tojással felturbózva szeretjük, könnyű, mégis laktató reggeli főétel lehet a hét bármelyik napján.

A grillezett halloumi sajt a lehető legegyszerűbb: tegyük kedvenc hallouminkat egy forró serpenyőbe, és grillezzük, amíg mindkét oldala barnára pirul. Mivel a halloumi különösen kemény, nem olvad szét a serpenyőben, így a grillezett sajt tökéletes fehérjedús köret reggelihez vagy villásreggelihez. Áfonyás-balzsamecetes dzsemmel is feldobhatjuk, így kifinomult előételt készíthetünk belőle.

De milyen az ausztrál stílusú szalonna? Valójában a sertéshús darabjától függ. Az ausztrál szalonna középen vágott sertéskarajból készül, és kevésbé zsíros húsdarab, így érdemes lehet kipróbálni, ha a soványabb szalonnát preferáljuk. Ha mi is extra ropogósra szeretnénk, mint Robbie, akkor könnyen elkészíthetjük azt a légsütőben.

A sajttól a szalonnáig Robbie étele egy magas fehérjetartalmú opció, amelyet könnyű elkészíteni. Emellett laktató és ízes, mi pedig mindannyian rajongunk érte.