A Matild-palota tetején nemrég megnyílt meg The Duchess koktélbár

A város felett húzódik Budapest egyik eldugottabb koktélbárja

A Matild-palota tetején nyílt meg a The Duchess, melynek gasztronómiai koncepcióját Wolfgang Puck első európai étterme, a Spago irányítja.

A frissen felújított, Erzsébet-híd feletti Klotild-palota tetején található koktélbárból látni a Dunát és a budai oldalt, miközben jobbnál jobb koktélokat szürcsölhetünk. Az épület, valamint a Klotild-paloták Mária Klotild főhercegnő nevéhez fűződnek, aki a múlt század elejének legjobbjaival dolgoztatott, ennek felújítását végezte az MKV dizájnstúdión, írja a We Love Budapest.

A luxusszálloda mellett szecessziós kávéház, kabaré és étterem is megtalálható, amiket, a The Duchess-szel egyetemben, a Spago by Wolfgang Puck irányít.

Oláh Attila Richárd bar supervisor a Spago by Wolfgang Puck irányainak megfelelően, de saját kreativitása alapján alkotta meg a jelenlegi koktélmenüt, melynek központi gondolata az utazás, a különböző országok inspirálta, alacsony alkoholtartalmú, na, meg a különleges Duchess koktél.

A Spagóról nemrég itt írtunk részletesebben, melynek tulajdonosával, Wolfgang Puck sztárséffel a Vince magazin készített nemrég exkluzív interjút.