Dobozból pizzát kivevő kezek

Gondolnád, milyen jó ez a konyhai eszköz a pizza újramelegítéséhez?

Mikró és sütő helyett jobb megoldást mutatunk.

Az előző napról megmaradt pizza szinte ugyanolyan finom, mint frissen, csak egy kicsit fel kell melegíteni. De nem mindegy, hogyan tesszük ezt, és bár a legegyszerűbb megoldás bedobni a mikróba, sokkal finomabb lesz, ha máshogy melegítjük meg.

Ehhez mindössze egy forró gofrisütővel kell rendelkeznünk, melyben ugyanolyan gyorsan, de finomabb végeredményt kapunk.

A pizza gofrisütőben való melegítése nem igényel túl sok technikát, de van néhány fontos lépés, amelyet a legjobb eredmény érdekében be kell tartani. A pizzára úgy kell gondolni, mint egy szendvicsre, amelynek a külseje tészta, a belseje pedig pizzatöltelék.

Hajtogassuk össze az elfogyasztani kívánt szeletet, mielőtt a forró gofrisütőbe tennénk, hogy mindkét oldalán legyen héj, és a sajt ne ragadjon az eszköz fém részéhez.

Tegyük az összehajtogatott pizzát a gofrisütőbe, és a még frissebb eredmény érdekében töltsünk bele néhány extra feltétet, például sajtot, pepperonit vagy gombát.

A gofrisütő gyártmányától és modelljétől függően egyszerre több pizza szendvicset is készíthetünk, és süssünk mindent addig, amíg a szélei aranybarnára és ropogósra sülnek.

Amint egyenletes, aranybarna kérget kapunk, vegyünk ki a pizzát a gofrisütőből, és már tálalhatjuk is, és tegyünk rá még extra szószt. Ki találná ki, hogy nem most érkezett a kemencéből?