Hailey Bieber

A „barackos lány smink” a nyár legnagyobb szépségtrendje

A tavalyi nyár az „eperlányos" stílust hozta el nekünk – az arcok rózsaszínűre mázolódtak, és eperszínű szájfény egészítette ki a lookot. De 2024 változást hoz: az idei nyár a „barackos lány sminkről" szól.


Igaz, a barack felbukkanását már akkor éreztük, amikor a Pantone a Peach Fuzz"-t nevezte meg az év színének. És bár a jóslataikat nem mindig vesszük komolyan, van valami az őszibarackban, amire azonnal rá tudunk hangolódni, különösen a melegebb hónapok beköszöntével.

A barackos árnyalatok gyönyörűen párosulnak a bronzos nyári bőrrel, hogy a rózsaszínt aranyosabbá tegyék. És most Hailey Bieber a YouTube-ra feltöltött új videójában kijelentette, hogy a barackos tengerparti" smink az a hangulat, amit egész nyáron követni fog".

Hogyan készül a barackos lány smink Hailey Bieber szerint? Olvass tovább a lépésekért!

​Alapozás


Miután előkészítette a bőrét a Rhode Glazing Milk és a Peptide Glazing Fluid segítségével, Hailey egy meg nem nevezett (de Rhode kinézetű) bronzosító pálcikát használ, ami bronzosít, de önbarnító is van benne" a kontúrozáshoz.

Conceal

A Hourglass concealert veszi kisebb javításokhoz és finomabb kontúrozáshoz, azzal érvelve, hogy olyan könnyedén simul bele a bőrbe, és ez annyira lenyűgöző".

Tint

Hailey a Hourglass Hydrating Skin Tint-et használja.

Szeretem a bőrszínt, amikor nem akarok alapozót használni, mert általában, még ha alapozót is használok, akkor is felhígítom. Mindig összekeverem a Peptid Glazing Fluiddal. De úgy találom, hogy a bőrszínezővel, mivel olyan könnyű, nem kell ezt tennem

– magyarázza.

Imádom, hogy hidratál, ragyogó, tökéletes a nyári bőrhöz. Láthatod, ahogy mindent összecsiszol. Annyira szép a bőrön

– teszi hozzá.

Púder

Bizonyos területek csúszásmentesítésére Hailey egy kis taktikai púderre esküszik.

Csak egy kis púdert teszek néhány helyre ahol szeretem, hogy ne legyen a bőröm olyan ragyogó, mert az olyan zsírosnak hat

– magyarázza, miközben egy csipetnyi púdert söpör az orra köré és a szeme alá.

Pirosító

Hailey már hónapok óta használja a Rhode-pirosítót.

Először ilyen napbarnított, bronzos, terrakotta jellegű színt viszek fel

– mondja, miközben az ujjai hegyére veszi a terméket, majd a bőrére koppintja.

Belekopogtatom a bőrbe az egészet, egészen a szemöldökcsontig. Két különböző színt fogok keverni. A másik szín, amit használni fogok, egy kicsit rózsaszínes-narancsos árnyalatú, ami a kedvencem a nyári időszakban

– magyarázza.

Szemek

Míg Hailey kihagyja a szempillaspirált, megosztja:

Nagyon szeretem a Hourglass szemhéjfestékét meleg, semleges színben. Úgy érzem, hogy összeházasítja a pirosítót a szemhéjjal.

​Ajkak

Befejezésként ismét a pirosítókkal megy az ajkaira.

Ugyanaz a szín, ami az arcomon van

– magyarázza.

​Kiemelés

A befejező simításhoz pedig még egy kis sminket is hozzáad: az utolsó dolog egy kis highlight", mielőtt a Tom Ford palettával kezdene.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: