Kristálykövek

Kristályok, amik ellenállhatatlanná tesznek a randin

A randira való felkészülés rengeteg energiát igényel. A legszebb ruhánkat szeretnénk felvenni, hogy csinosnak és magabiztosnak érezzük magunkat. Órákat töltünk a sminkünk és frizuránk tökéletesítésével. Az ékszerek pedig az utolsó simítások, amikkel extrán csábító is lehetsz, ha tudod, hogy mely kristályok képesek szerencsét hozni neked.


„A kristályokat már régóta használják különböző kultúrákban misztikus tulajdonságaik miatt”

– mondja Letao Wang, asztrológus és spirituális tanácsadó.

„Felerősíthetik a személyes bizalmat, vonzhatnak bizonyos energiákat, és még azt is befolyásolhatják, hogy mások hogyan látnak téged. Ha a kristályt látható ékszerként viseljük, közelebb kerülhet az energiamezőnkhöz, ami fokozza a hatását. Azonban az is működik, ha egyszerűen csak a zsebedben vagy a táskádban van a kristály”

– mondja Wang.

Íme a négy leghatásosabb kristály randevúkhoz.

Rózsakvarc

Photo by Susanna Marsiglia on Unsplash


Ha már a második vagy harmadik randira készülsz, és bízol benne, hogy ez a személy lesz az igazi, akkor a dolgok elébe mehetsz azzal, ha magadnál hordasz egy kis rózsakvarcot. Ez a halvány rózsaszínű szépség nem véletlen ismert a szerelem köveként ismert.

„Lágy, szeretetteljes energiát sugároz, amely nemcsak az önszeretetedet, hanem a másokra gyakorolt vonzerődet is növeli, így tökéletes egy romantikus estéhez”

– mondja Wang.

„A rózsakvarc viselése segíthet a szerelem bevonzásában, az intimitás elősegítésében, valamint a két ember közötti megértés és empátia előmozdításában.”

Fluorit

Photo by Tengyart on Unsplash


A másik jó választás a fluorit lehet, mely ásványt számos színben kaphatunk. Akkor érdemes magunkkal vinni a randira, ha izgulósok vagyunk. Wang szerint ugyanis a fluoritnak stabilizáló és harmonizáló energiája van, és segíthet kiegyensúlyozni az érzelmeidet.

Ha a szíved hevesen ver, nyúlj a táskádba, és vedd elő ezt a követ, mint egy emlékeztetőt, hogy higgadtan viselkedj.

„Ez különösen hasznos lehet idegőrlő helyzetekben, például egy első randin”

– mondja.

Ametiszt

Photo by Ilze Lucero on Unsplash


Az ametiszt egy rendkívül erős lila kő, melyet könnyen viselhetünk nyakláncként, gyűrűként vagy fülbevalóként.

„Nyugodt és biztonságot adó aurájával az ametiszt a nyugalom és a védelem szimbólumaként működik”

– mondja.

„Ennek a varázslatos kristálynak megvan a képessége arra, hogy enyhítse a szorongást és a stresszt, és a béke és a nyugalom állapotát idézze elő.”

Karneol

Photo by Tiny Rituals on Unsplash


A karneol vöröses-narancsos árnyalatával az egyik legjobb választás, ha extra magabiztosnak, bátornak vagy szexinek akarod érezni magad a randevún. Közismert arról, hogy fokozza az aurát, valamint a kreativitást, így segíthet szórakoztatónak lenni egy beszélgetés során.

A karneolról azt is mondják, hogy szerencsét hozó kő. Ha úgy érzed, hogy a szerelem terén nem vagy túl sikeres, próbáld meg viselni a következő randin, hogy még több romantikát hozzon az életedbe.

Nyitókép: Unsplash

(Bustle)