Pedro Pascal

Ezek a kicsi, de jelentőségteljes tetoválások díszítik Pedro Pascal testét

Kevesen tudják, de a The Mandalorian, a The Last of Us és még sok más film és sorozat sztárjának, Pedro Pascalnak több kicsi tetoválása is van. Ezek mindegyike fontos érzelmi jelentéssel bír, alábbi cikkünkben pedig bemutatunk néhányat a minták közül.


1. Célpont

A színész bal kézfején a mutató- és a hüvelykujja között egy célpontot ábrázoló minta látható. Egy 2017-es interjújában Pascal elárulta, hogy gyermekkorában nagyon sokáig szokása volt, hogy koncentrikus köröket rajzolt a kezére. Úgy tűnik, ez egy annyira jellegzetes cselekvése volt, hogy meg akarta örökíteni magán a felnőtt éveire is.

2. Monogram

A bal kézfejről átugorva Pascal jobb csuklójára egy monogramszerű írást lehet látni. A minta V betűként kezdődik, mely az allján egy P betűvé kanyarodik ki. Erről a tetoválásáról a színész 2020 novemberében nyilatkozott. Elmondása szerint ez a jelzés emléket állít néhai édesanyja, Veronica Pascal előtt.

Azt is elmesélte, hogy anyukája bíztatása nélkül semmilyen sikert nem tudott volna elérni színészként, így mindenét neki köszönheti. Pedro Pascal eredetileg Balmaceda vezetéknéven volt elkeresztelve apja után, akinek a halála után végül felvette anyja nevét.

3. Virág

Pascal füle mögött egy virágminta látható, aminek az egyik szirma hiányzik. Ez a dizájn megegyezik azzal a tetoválással, ami a színész idősebb nővérének is van. A kettejük közötti kötelék nagyon erős, olyannyira, hogy Pascal minden vele történt eseményt nővérével oszt meg először. Egy nemrég készült interjújában abba is beavatta a rajongóit, hogy a The Last of Usban elnyert szerepéről is nővérének mesélt először.

4. Elefántok

A The Mandalorian Star Wars-történet sztárjának három elefánt van a lábain. Kettő a jobb és a bal belső combjának középső részén található, a harmadik pedig a bal külső combján. Arról egyelőre egyszer sem beszélt, hogy ezek az állatok mit jelképeznek, viszont a rajongók már régóta találgatnak. A legvalószínűbb lehetőség, hogy mindegyik elefánt egy-egy testvérére utal, akikkel nagyon szoros kapcsolata van.

Nyitókép: Getty

Forrás: Popsugar