vilmos herceg mosolyog

Vilmos herceg elárulta, mit eszik ebédre – lehet, hogy meglepődsz rajta

Ha a királyi családra gondolunk, sokan azt képzelik, hogy a fácán, szarvasgomba és a lehető legdrágább ínyencségek közül válogatnak naponta, ám az étrendjük valójában sokkal jobban hasonlít a hétköznapi emberekéhez. Ez pedig legutóbb Vilmos vallomásából is kiderült.A walesi herceg a királynő halálát követően Cornwall hercege is lett, a héten pedig a cornwalli Newquay Orchardba nevű nonprofit céghez látogatott el. A vizit során pedig, Monique Hyland táplálkozási szakértő egy érdekes táplálkozási kvíz alá vetette Vilmost.

Zavarba jött, amikor megkérdeztem tőle, mit evett tegnap. Elárulta, hogy egy igazán egészséges és tápáló reggelivel indította a napot, aztán kicsit félszegen bevallotta, hogy egy zsírosabb, kevésbé vitamindús szendvicset hoztak neki ebédre, és evett egy kis csokis brownie-t is, amit aztán egy pohár vörösborral öblített le

– mondta Hyland, aki megnyugtatta, hogy a kulcs a kiegyensúlyozottság és a mindent mértékkel elve, így néha-néha belefér akár a gyorséttermi kaja is.

A beszámoló szerint a herceg aznapi táplálékbevitele a következő volt:

Két tojás, teljes kiőrlésű pirítós, vajjal, almalé és egy csésze tea tejjel és cukorral reggelire, egy szendvics és egy pohár víz ebédre, egy banán és egy csokoládés brownie uzsonnára, estére pedig hal gombával. Illetve a nap folyamán elfogyaszott két-három csésze kávét és egy pohár vörösbort is.

Vilmos azt is bevallotta, hogy néhány csésze tea is becsúszott a nap folyamán, mert „a gyerekek miatt nem tud aludni éjszaka". Ezt persze viccesen jegyezte meg.

De nem ez az első alkalom, hogy Vilmos táplálkozási szokásait vizslatja a nagyérdemű. Tudni lehet róla, hogy előszeretettel grillezik, amint beköszönt a jó idő.

(Marie Claire)