hugh grant

Hugh Grant és a horror? Pszichopataként tér vissza a vászonra a brit színész

Hugh Grant karrierje felfelé ível, amit részben a Paddington 2-ben való szereplésének, a Guy Ritchie-vel való közös munkájának az Úriemberekben és a 2022-es Üveghagymának is köszönhet. A sikerszéria pedig nem ért véget, hiszen hamarosan lehet, hogy főgonoszként láthatjuk a Heretic című horrorfilmben.


A Heretic az A24 produkciósiroda horrorfilmjeinek sorát fogja bővíteni, amelyek közt olyan alkotások találhatóak, mint az Örökség és a Midsommar. Az A24, – amely mindig is támogatta a sci-fi és horroralkotásokat –, pedig nagy sikert aratott az idei évben, az Oscar-díjas Minden, mindenhol, mindenkor című mozival is.

A cselekményről egyelőre nem sok részletet tudni, de a pletykák szerint két mormon misszionáriusnőről fog szólni, akik egy különc férfit szeretnének megtéríteni, de a kísérlet halálos játékba torkollik.

Vélhetően Grant játssza majd a film főgonoszát, ami egy érdekes lépés lenne az egykori romantikus szépfiú számára.

A Heretic forgatókönyvét feltörekvő alkotópáros, Scott Beck és Bryan Woods jegyzi majd, akik a Hang nélkül és a legutóbbi Stephen King-adaptáció, A mumus forgatókönyvírói is. Mindezek mellett pedig ők lesznek a rendezők is.

A Grant-rajongók azonban duplán örülhetnek, hiszen a Paddington 2 rendezőjének, Paul Kingnek a Wonka című közelgő előzményfilmjében egy vicces Oompa-Loompát fog alakítani a színész.