Renee Zellweger és Hugh Grant a Bridget Jones naplója című filmben

Baleset miatt csúszik az új Bridget Jones-film forgatása

A Bridget Jones naplója4. forgatása állítólag „káoszba fulladt”, miután egy fontos szereplő megsérült.


A beszámolók szerint a színész a forgatáson kívül szenvedett csúnya sérülést, és később kórházba szállították, ahol megállapították, hogy csonttörése van.

A sérülés állítólag dominóhatást váltott ki, mivel a producerek nem tudják folytatni a forgatást, amíg a meg nem nevezett szereplő fel nem épül.

A Mad About The Boy című negyedik Bridget Jones-film forgatása már javásban zajlott az elmúlt hetekben, a főszereplő Renee Zellwegert Londonban látták jeleneteket forgatni.

„Ez egy totális katasztrófa. Ez az egész annyira lesújtó az egész stábnak és az összes szorgalmas munkatársnak, akik dolgoztak. A film néhány fontos jelenetét kellett volna leforgatniuk, de aztán egy nagyon szerencsétlen baleset miatt kudarcba fulladt a forgatás. A jelenetek forgatása legalább júliusig nem kezdődhet újra, így a menetrendet is befolyásolja mindez. Szűkös az időablak, különösen, hogy az A-listás színészek elfoglalt napirendje mellett kell dolgozniuk”

– mondta egy forrás a Sunnak.

A bennfentes szerint a forgatás legközelebb a richmondi Petersham Nurseries étteremben zajlott volna, ahol egy kerti partijelenetet vettek volna fel.


A Helen Fielding 2013-as, azonos című regényén alapuló Bridget Jones:Mad About the Boy című filmben a címszereplő mint egyedülálló, Mark Darcy tragikus halála után megözvegyült, majd újra randizni kezdő édesanya mindennapjait követhetjük végig.

Amit eddig tudni lehet a folyatásról, hogy Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a folytatásban.

Bár a Grant által alakított Daniel Cleavert az előző, Bridget Jones babát vár című folytatásban eltemették, a film utolsó másodperceiben egy újságcikkből kiderült, hogy még mindig életben van.

Emellett új szereplő is feltűnik a negyedik részben, One Day 27 éves sztárja, Leo Woodall elvileg Bridget új hódolóját alakítja.

És hogy mi a véleménye Hugh Grantnek a folytatásról? Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról

(Daily Mail)

Nyitókép: Profimedia