Renee Zellweger és Hugh Grant a Bridget Jones naplója című filmben

Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról

Nemrég hivatalosan is megerősítették a negyedik Bridget Jones-filmet, amely nyolc év szünet után lesz látható.


Mi is megírtuk, hogy a Helen Fielding 2013-as, azonos című regényén alapuló Bridget Jones:Mad About the Boy című filmben Bridget Jones megözvegyült, egyedülálló édesanyaként éli mindennapjait.

Jó hír azonban, hogy Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a folytatásban.

Bár a Grant által alakított Daniel Cleavert az előző, Bridget Jones babát vár című folytatásban eltemették, a film utolsó másodperceiben egy újságcikkből kiderült, hogy még mindig életben van.

A People-nek adott interjújában a színész azonban inkább Mark Darcy halálával kapcsolatban volt elfoglalva. Megosztotta, hogy olvasta a forgatókönyvet, és amellett, hogy nagyon jó, súlyt adott egy elméletnek is, ami jelenleg az interneten kering.

Renee Zellweger \u00e9s Hugh Grant a Bridget Jones napl\u00f3ja c\u00edm\u0171 filmben

Fotó: Profimedia

Helen Fielding a filmhez kapcsolódó kötetében az 51 éves Bridget férje, Mark halála után újra a szerelmet keresi, a randiapplikációk káoszába süllyedve. Amikor Colin Firth neve nem szerepelt az új szereplőlistán, a rajongók meg voltak győződve arról, hogy a film ugyanazt a cselekményt követi majd, mint a könyv. Grant legutóbbi nyilatkozata után úgy tűnik, hogy a rajongók pontosan erre számíthatnak.

„A film részben Helen Fielding tapasztalatain alapul, aki a férje halála után egyedül nevelte fel két gyermekét. Bridget tehát két gyereket nevel, és azon gondolkodik, hogy vajon vissza kellene-e térnie a randizáshoz. Ez egy nagyon jó forgatókönyv”

– mondta az interjúban Grant.