Byredo karácsonyi ajándékdobozok

A Byredo újítása kiválasztja a megfelelő ajándékot szeretteinknek

A Byredo luxus szépség- és életmódmárka weboldalán egy egyszerűen kitölthető tesztet találhatunk, amelyet kitöltve a program válaszaink alapján kiválasztja a tökéletes ajándékcsomagot nekünk vagy szeretteinknek.


A Byredo online oldalán nemcsak csodálatos és magas minőségű parfümöket, gyertyákat és egyéb kiegészítőket találunk, hanem idén karácsonykor egy ajándékgenerátort is, hogy ha elakadtunk a karácsonyi shoppinggal, segítsenek megtalálni szeretteinknek (vagy épp saját magunknak) a tökéletes ajándékot. Először is egy tíz kérdésből álló kvízt kell kitöltenünk. Ahhoz, hogy ezt sikeresen ki tudjuk tölteni, olyan kérdésekre kell tudnunk a választ, hogy milyen tevékenységeket kedvel, vagy éppen utál a megajándékozandó fel, milyen kapcsolatban állunk vele, és hogy mik azok a programok, amiket együtt szeretünk csinálni.

Amennyiben végeztünk a kérdőív kitöltésével, akkor a program a cég termékei és csomagjai közül összeállít egy olyan ajándékkészletet, amivel biztosan örömöt tudunk okozni a kiválasztott barátunknak vagy szerettünknek.

A pakkokat gyönyörű, fából készült díszdobozokba csomagolják, amelyeket a madhubani népművészet mintáival díszítettek fel. Az ősi hagyománnyal rendelkező stílust modern köntösben mutatják be, hogy tisztelegjenek a kultúra előtt. A ládikákba kerülő termékek mérete és értéke nagy skálát fed le: megtalálható köztük a márka utazazóillatszereitől kezdve a nagyméretű sminkes dobozukig szinte az összes áru, ezeket pedig mind-mind Mamta Devi művésznő által tervezett papírral bélelik ki.