Chanel üzlet a kínai Pekingben

Új körömápoló kollekciót dob piacra a Chanel

A francia divatház új körömápolási kollekciója 24 új lakkárnyalattal robbantja be a nyarat.

A Chanel Set Le Vernis a 24 szín mellett 45 körömdíszítő matricát is tartalmaz, amelyeket a divatház legikonikusabb szimbólumai díszítenek, köztük a dupla C embléma, a kaméliák és a csillagok, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy feldobja a körömszínt, és lehetővé tegye, hogy a manikűrünkkel egy szelet Chanel-életérzést kapjunk.

Mint minden új körömlakk esetében, a megújult formula és az új, szélesebb ecset kombinációja lehetővé teszi, hogy vékonyabb rétegben vigyük fel a terméket a körömre, ami a Chanel szerint hosszabb ideig marad kopásmentes.

Bár a körömlakkok egyenként is megvásárolhatók, a matricák csak a Set Le Vernishez járnak, és mivel limitált kiadásúak, valószínűleg gyorsan el fogják kapkodni.

A kollekció hátrányának számít sokak számára, hogy a lakkok csak a piros és a fehér árnyalataiban kaphatók, illetve a borsos ár, a kollekció 87 fontba, vagyis 32 ezer forintba kerül.

A körömlakkok klasszikus, fekete dobozos csomagolásban érkeznek, amelyek megtestesítik a Chanel által ismert időtlen eleganciát és kifinomultságot. Ráadásul maguk a körömlakkos üvegek ergonomikus kialakításúak, könnyű fogást biztosítanak, hogy felvitel közben kényelmet és stabilitást biztosítsanak.

Ami a felületet illeti, a Le Vernis lakkok ugyanolyan csillogóak és azonnali fényűek, mintha géllakkot kentünk volna fel.