Éjszakai krémek

A 3 leghatékonyabb éjszakai krém a bőr helyreállításához

Az éjszakai rutinunk utolsó lépése és vitathatatlanul az egyik legfontosabb, az éjszakai hidratálókrém, ezért létfontosságú, hogy megtaláljuk a bőrünk számára a legmegfelelőbbet.


Éjszaka a szervezetünkkel, sejtjeinkkel együtt az arcbőrünk is regenerálódik, ezért fontos, hogy megtámogassuk a folyamatot extrán hatékony hidratálókrémekkel, amik közül mi elhoztuk a három legjobbat jelenleg a piacról.

Olay - Regenerist Retinol 24 MAX - Éjszakai krém

Ez egy keményen dolgozó összetevőkkel teli krém, amely retinol tartalmának is köszönhetően felveszi a harcot az öregedéssel és a finom ráncokkal szemben. A bőröd textúráját egységesíti, az egyenetlen tónus ellen dolgozik. Az egyik legjobb választás az éjszakai rutin lezárására.

Estée Lauder - Advanced Night Repair Szérum

Igen, ez valójában egy szérum, nem pedig krém, azonban annyira jó, hogy lehetetlen kihagyni a top 3-as listából. Annyira népszerű, hogy szinte minden 10. másodpercben eladnak belőle egyet. Bőrmegújító összetevőinek köszönhetően ha egyszer kipróbálod, sosem akarsz majd mást használni estére.

Clinique - Smart Clinical Repair

És végezetül egy Clinique terméket is a listába tettünk, hiszen az Esteé Lauder mellett ez a másik olyan márka, mely nem maradhat ki, ha a legjobb szépségápolási termékekről van szó. A Smart Clinical Repair hidratálókrém a Smart termékcsalád legújabb tagja és már most óriási népszerűségnek örvend. Ez egy tápláló krém, amely enyhíti a ráncokat és a barázdákat, valamint összetett módon, több irányból hidratálja a bőrt.