hermes bolt felirata

Az Hermès nanotechnológia segítségével készítette el új, különleges színű óráját​

A szilíciumalapú technológia lehetővé tette a tervezőknek, hogy a finom és egyedi árnyalatok végtelen palettájával dolgozhassanak a karórák számlapjain, emellett pedig egy híres grafikus műalkotásával díszítették a kiegészítőket.


Ehhez a különleges és úttörő munkafolyamathoz a divatház az egyik legjelentősebb svájci szilíciumszakértőt hívta segítségül. Ez nem más, mint a Center for Electronics and Microtechnology vállalkozás, amely az utóbbi időben már dolgozott együtt a Patek Philippe, a Girard-Perregaux és a Swatch Group márkákkal is.

A Herm\u00e8s Cape Cod Cr\u00e9puscule kar\u00f3r\u00e1ja

Fotó: Instagram/lifestyle.gva.arts

A közös munkálatok 2018-ban kezdődtek. A cég által fejlesztett, szilíciumalapú technika árnyalatai attól függenek, hogy pontosan mennyi anyag kerül a 0,5 mm vastag számlapra. Továbbá Thanh-Phong Lê — dizájner és grafikus művész — egyik egyedi motívuma díszíti a karórákat.

Mivel az árnyalatok milyensége sok esetben a szerencsén múlik, így a rozsdamentes acélból készült tok és a kék borjúbőr szíj mellett végtelen színlehetőségeket lehet kapni egy-egy termék számlapjának esetében.

A Cape Cod Crépuscule névre keresztelt darabot 3900 dollárért lehet megvásárolni, ami átszámítva több mint egy milli forintnak felel meg.

A Herm\u00e8s Cape Cod Cr\u00e9puscule kar\u00f3r\u00e1ja

Fotó: Instagram/lifestyle.gva.arts


Nyitókép: Olena Kamenetska/Unsplash
Forrás: Hypebeast