Luxusóra gyüjtemény

Ez a kalendárium az álma a karórák szerelmeseinek

A CHRONEXT luxusóra-platform minden eddiginél nagyobb durranással készült az ünnepekre. Adventi naptárjában a tavalyinál is sokkal értékesebb óragyűjteményt helyezett el, hogy valakinek igazán boldog legyen a várakozás. Mi lenne jobb, mint az ünnepi készülődés során minden nap más-más luxusórát hordani?A platform a múlt év során egy hasonló ajándékkal kedveskedett követőinek. Az a darab 1,25 millió euró volt (több mint 462 millió Ft), a 2021-es modell viszont minden elképzelést felülmúlóan megugrotta ezt a mesebeli összeget: 2,3 millió lett az értéke, vagyis átszámítva több mint 850 millió Ft-ért lehet hozzájutni.

Az ünnepi kalendárium egy kiváló minőségű, fából készült mestermunka, amit koromfekete zongoralakkal festettek le, és előlapján huszonnégy kicsi ajtócska van megvilágítva — írta a Hypebeast. Letisztult kinézetével igazán elegáns megjelenést biztosít, a fedők pedig fiókokat rejtenek, hogy ne lehessen sejteni, mi lesz a következő napi ajándék.

Insagram oldalukon különálló posztokban megtekinthetőek a fiókok tartalmai az elsőtől a huszonnegyedikig, mellettük pedig az időjelző pontos adatai és statisztikái szerepelnek. Csak hogy néhány példát említsünk, találhatunk egy limitált szériás Audemars Piguet Royal Oak Black Panther-t, egy Rolex Cosmograph Daytona Leopard gyémánttal kirakva, valamint egy rózsaszín arany A. Lange & Söhne Zeitwerk mechanikus karórát is, de a kiemelt termékek mellett még több, más márkájú csúcsmodell is helyett kapott a kínálatban.

Nyitó. Unsplash/Amin Hasani