3 kiváló önbarnító, amitől nem leszel foltos!

3 kiváló önbarnító, amitől nem leszel foltos!

A bőrgyógyászok és a kozmetikus nem győzik hangsúlyozni a napozás káros hatásait. Amióta pedig trendi lett a tudatos bőrápolás, számtalan hölgy keresi a legmegfelelőbb önbarnítót, amitől végre nem leszünk sárgák, se foltosak.


Az önbarnítók segítségével egyszerűen fenntarthatjuk bőrünk ragyogást – még a hűvösebb hónapokban is – a káros UV-sugárzás nélkül.

Természetesen mindenki olyan barnítót keres, amely nem hagy foltokat. Ehhez először is megfelelő minőségű termékekre van szükségünk, illetve az eljárás sem mindegy. Érdemes egy barnítókesztyűvel felvinni a krémet, hogy egyenletes legyen a fedés, amit natúr kézzel nehezebb elérni.

De milyen termékeket ajánlunk? Íme!

St. Tropez Self Tan önbarnító hab

Ha a múltban már több önbarnítót is kipróbáltál, de egyik sem nyerte el a tetszésedet, akkor adj egy esélyt a St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse-nak. Természetes hatás, foltok nélkül, és különösen jól áll a világos bőrűek számára.

Sol by Jergens önbarnító hab

Ez a színezékmentes önbarnító hab könnyed és nyugtató hatású, nem mellesleg olyan illata van, mint egy trópusi vakációnak. Természetesnek tűnő ragyogást biztosít a Jergens, amelyre már évek óta támaszkodhatunk a barnítók és hidratálókrémek esetében.

L'Oréal Sublime Bronze

A L'Oréal Sublime Bronze a tökéletes önbarnító összes jellemzőjét teljesíti: hosszan tartó, foltmentes, könnyű, emellett pedig szuperül hidratál, és egyszerűen puha és ragyogó lesz tőle a bőröd.