Egy Pandora doboz

Marvelrajongók, figyelem! A Pandora új ékszerei ezúttal ​a Marvel hőseit jelenítik meg

Az ékszermárkának már korábban is voltak hasonló, igazán különleges együttműködései, hiszen nemrég a Harry Potter ihlette meg a készítőket, valamint a Disney meseszereplők is feltűntek már egy-egy darabon. Ezúttal a Marvel filmek és képregények hőseiről készültek kiegészítők.

A tizenegy különböző fajtájú ékszert magába foglaló kollekció minden darabját kézzel készítették, és található benne nyaklánc, gyűrű és több charm is a karkötőkhöz. Ezeken Fekete Özvegyet, Vasembert, Amerika kapitány pajzsát és más, ikonikus Bosszúállók szimbólumot lehet felfedezni.

„Büszkék vagyunk a The Walt Disney Companyvel való hosszútávú együttműködésünkre, és izgatottak vagyunk, hogy életre kelthetjük az első Marvel x Pandora kollekciót. Sok vásárlónk már régóta kérte ezt! Ezek a hősök izgatnak, szórakoztatnak és egyben arra bátorítanak minket, hogy a gyengeségeinket ne rejtsük el, hangunkat és erőnket pedig arra használjuk, hogy jobbá tegyük a világot. Annak ünneplése, amit képviselünk és amit szeretünk, összeköti a Marvel és a Pandora univerzumát”

mondta a Pandora termékigazgatója, Stephen Fairchild.

A tervezőasztalnál a szuperhősök jelmezeit, szupererejüket és gyengepontjaikat vették alapul, majd ezeket próbálták valamilyen formában megjeleníteni az ékszereken.

Ha szereted a szuperhősöket és a történeteiket, akkor mindenképp meg kell szerezned ezeket a különleges és egyedi kiegészítőket!