Lady Arpels Ballerine Enchantée

A tavaszt köszöntik ezek a lélegzetelállító luxusórák a Van Cleef & Arpelstől​

A tavaszi virágok megjelenésével a dizájnerek is jobban kinyílnak és új inspirációkat találnak. A Van Cleef & Arpels ezúttal nagyon színes és egyedi dizájnokkal rukkolt elő, melyeket minden gyűjtő imád majd. Alábbi cikkünkben ezek jellemzőit figyeljük meg közelebbről.


A Van Cleef & Arpels egy francia luxusóragyártó vállalat, amely már évek óta szállítja a stílusos megjelenéseket. Legutóbbi darabjaikkal bebizonyították, hogy a természetes jegyek minden kiegészítőnél, még a karóráknál is megállják a helyüket. A három művészi kiadáshoz a gyártó Carl Von Linnétől merített ihletet, hiszen Linne botanikusként megszállottja volt a meghökkentően gyönyörű kertészkedésnek.

Lady Arpels Heures Florales Cerisier

Ez a darab minden értelemben a vásárlók csuklójára varázsolja a tavaszt, mivel számlapja nyíló virágokat, pillangókat, ágakat és egyéb természetes szépségeket jelenít meg drágakövekből kirakva. Egészen pontosan kék pillangókkal, rózsaszín és piros virágkoszorúkkal, valamint finom rózsaarany ágakkal dekorálták a kiegészítőt. Kis extraként még egymás mellett fehér és sárga gyémántok is csillognak a megjelenített képen.

Lady Arpels Heures Florales:

A természet sosem néz ki ugyanúgy, így a második darabon szintén egy hasonló ábrázolás jelenik meg, csak egy kicsit hűvösebb színek használatával. Előtérbe a kék és zöld árnyalatú virágok kerültek, melyeket néhol megszakít egy-egy sárgás kiegészítés, melyek szinte napfényként tükröződnek vissza az alkotásról.

Lady Arpels Ballerine Enchantée

Végezetül pedig egy olyan darab, amely kilóg az eddigiek közül, viszont hasonlóan gyönyörű. A csodálatos természet helyett egy meseszép női alak köszön vissza a kijelzőről. A balett-táncosnők kifinomult és lehengerlő mozgását próbálja visszaadni az óra. Két árnyalatban lehet beszerezni, az egyiken a kék és a rózsaszín, míg a másikon a fehér és a rózsaarany dominál. A két változat a táncosnő sziluettjét díszíti egy gyémánt glória között. A fejdíszt, az arcot, a mellkast és a derekat szintén gyémántokkal ábrázolták.