Lily James Pamela Andersonként a Pam és Tommy című sorozatban

4 hónapig edzett a Pamela Andersont alakító színész, meglett az eredménye

A Hulun csütörtökön bemutatott, Pamela Anderson és Tommy Lee pornóvideójáról szóló Pam és Tommy című sorozat főszereplőjének 4 hónapja volt arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Baywatch sztárja. Mutatjuk az edzéstervet, mellyel sikerült elérnie az elképesztő végeredményt.

Lily James számára több szempontból is nagy kihívást jelentett Pamela Anderson szerepe. A héten debütált Pam & Tommy című sorozat Anderson és Tommy Lee egykori szenvedélyes románcát ábrázolja, és a kilencvenes években kiszivárgott szexvideójukat, amely beárnyékolta kapcsolatukat.

James korábban azt nyilatkozta kis híján kiszállt a produkcióból, mivel túlterhelve és ijedten érezte magát, de túljutott ezen, és ma már úgy gondolja, ez a munkakörnyezet segíti a növekedését és a fejlődését.

A színész számára nemcsak lelkileg volt megterhelő a szerep, hanem fizikailag is: négy hónap alatt kellett olyan formába hoznia testét, mint amilyen Andersonnak volt. Ha valaki látott legalább egy részt a Baywatchból, biztos emlékszik arra, mennyire tökéletesen néztek ki a piros fürdőruhában szaladgáló szereplők, többek között Anderson.

Lily James Matt Bevan személyi edzőhöz fordult, aki segített Andersonhoz hasonlóvá csiszolni a fizikumát.

„Azzal, hogy Lily egy ilyen ikont formált meg, óriási nyomás nehezedett rá, hogy a lehető legjobban hasonlítson Pamelára, de mindig is ugyanolyan fontosnak érzem, hogy ügyfeleimet olyan helyre juttassam, ahol a legjobb teljesítményüket nyújthatják – ez azt jelentette, hogy meg kell testesíteni Anderson belső bizalmát és erejét, valamint azt, hogy Lily esztétikailag a lehető legpontosabban ábrázolja őt

– nyilakozta Bevan a Vogue-nak, hozzátéve, hogy James munkabírása lenyűgöző volt.

Bevan a cél eléréséhez egy heti négy-öt alkalomból álló, négy hónapos edzésprogramot állított fel James számára. A koronavírus-járvány miatt azonban online edzettek, így visszatért az alapokhoz, ami Bevan szerint azt bizonyítja, hogy nincs szükség drága edzőterem-tagságra a fitneszcélok kitűzéséhez.

„Kreatívnak kellett lennünk, és könnyű súlyzókat, erősítő szalagokat és csúszókorongokat használtunk. Ezután beállítottuk a változókat, például az egyes gyakorlatok tempóját, a stabilitást és a mozgástartományt."

Lassan kezdték el az edzést, hogy James kényelmesen és magabiztosan érezze magát a kulcsfontosságú gyakorlatok során, amelyeket az idő előrehaladtával egyre jobban tudott végrehajtani – Bevan szerint ez kulcsfontosságú volt annak biztosításában, hogy a megfelelő izmokat és technikát használja, és hogy sérülésmentes maradjon.

„Ezt követően áttértünk a teljes testerősségre, körkörös edzésekre, növelve az erejét és az aerob kondicionálást”.

A színész számára nem volt könnyű feladat a felkészülés, aki abban az időszakban egy másik filmet forgatott épp, így a párosnak hajnalban vagy a 16 órás forgatási nap után volt ideje edzeni.

Az edzés mellett a színésznek nagy változtatásokat kellett végrehajtania az étrendjében is, mely többk között a finomított cukor és az alkohol részleges lemondásával járt.

A végeredmény azonban magáért beszél, a Pam & Tommy előzetesét és a forgatási képeket elnézve, aligha tudnánk megkülönböztetni James-t az eredeti Pamela Andersontól.

Nyitókép: Twitter / Vogue Magazin