A Bridgerton család egyik jelenete

Befutott a Bridgerton család második évadjának új előzetese

A világhírű netflixes sorozat elérkezett a második évadjához, melynek megjelent egy újabb előzetese. A történet ugyanott folytatódik, ahol abbahagyták, a kedvcsinálóból pedig úgy tűnik, minden eddiginél több drámára számíthatunk a főszereplők között.


„Kedves nyájas olvasó! Hiányoztam?”

Az előzetest Lady Whistledown hangja indítja, és láthatjuk, ahogy több szereplőnek is kézbesíti legfrissebb írását. A névtelen pletykaíróról az első évad befejezésében kiderült, hogy ő valójában Penelope Featherington, akit Nicola Coughlan kelt életre.

Miután a levelekben kitér arra, hogy az udvar mindent elsöprő vágya lett, hogy leleplezzék a kilétét, biztosítja az olvasókat, hogy csiszolt a képességein, ezzel utalva arra, hogy felveszi a harcot és nem hagyja magát a továbbiakban sem.

Az előzetes középpontjába az Anthony Bridgerton és Kate Sharma között kibontakozó románc került. Amikor a férfi udvarolni kezdett Kate húgának, Edwinának, Kate rájött az úr valós szándékaira, melyek között nem szerepelt a szerelem. Mindezek után úgy döntött, mindent megtesz, hogy elválassza őket egymástól. Próbálkozásai valahogy oda vezettek, hogy egymásba szerettek Bridgertonnal, de a végkifejletre nem került sor a szezon zárásával.

Ez csupán két cselekményszál a népszerű sorozat folytatásából, és még ki tudja, mennyi izgalom vár a rajongókra március 25-től, ugyanis az első részek akkor debütálnak a Netflix kínálatában.


Nyitókép: Instagram/bridgertonnetflix
Forrás:
Hypebeast