Anne Hathaway és Julie Andrews a 2001-es Neveletlen hercegnő című filmben

A Neveletlen Hercegnő sztárja is szerepel a Bridgerton 4-ben?

Június 13-án érkeztek A Bridgerton család 3. évadának utolsó részei a Netflixre, de máris a folytatásra kíváncsi mindenki.

Mi történt a 3. évad második felében?

Penelope végre elmondja Colinnak, hogy ő Lady Whistledown, és ezzel a felelősséggel hatalom is jár. A férfi sürgeti, hogy hagyja abba a pletykalap írását, de a lány szerint ezt nem teheti.

Penelope ezt az érzést később Sarolta királynő előtt is megosztja, amikor kijelenti, hogy „nagyobb felelősséggel célozom meg a tollam”, ha a királynő megadja neki a lehetőséget a folytatásra (így is tesz).

Lady Danbury egy lépéssel tovább megy, amikor azt mondja az új Mrs. Bridgertonnak, hogy alig várja Penelope következő kiadványát, majd a támogatás legnagyobb megnyilvánulásaként Colin elmondja a feleségének, hogy újraolvasta az összes régi, hozzá írt levelét, és most már rájött, hogy ő maga Lady Whistledown.

„Azt hiszem, az igazat megvallva... irigykedtem rád. A sikeredre. A bátorságodra. És most egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen bátor nő szeret engem. Milyen szerencsés vagyok, hogy melletted állhatok, és magamba szívhatom a fényed egy kis részét is. Ha az egyetlen életcélom az, hogy egy olyan nagyszerű nőt szeressek, mint te... akkor valóban nagyon kiteljesedett ember leszek”

– mondja neki Colin.

Aki eredeti hanggal, figyelmesen hallgatta a sorozat zárórészének narrációját, az talán felismerte Julie Andrews hangját, aki végül elköszön a nézőktől és Penelope (Nicola Coughlan) veszi át a narrációt. Vagy mégsem?

Jess Brownell executive producer és showrunner a brit Glamour magazinnak adott interjújában elmondta, hogy bár a 3. évad végén úgy tűnt, mintha Julie Andrews elköszönne a nézőktől és tovább adná a stafétát Penelope-nak, előbbi a 4. évadban is a sorozat része marad.

„[...]tematikusan ez abszolút helyes feltételezés, mert most, hogy Penelope a saját hangját birtokolja, olyan sok értelme van annak, hogy szó szerint Lady Whistledown hangja legyen. Ugyanakkor Julie Andrews annyira hozzátartozik az előadás érzéséhez. Úgyhogy a negyedik évadban eljátszunk azzal, hogyan magyarázzuk meg, hogy miért még mindig Julie Andrews. Szerintem ez csak Penelope fejében van, ahogyan hivatalosan is felolvassa magának, miközben ír”

– fogalmazott.

A lap azon kérdésére, hogy Andrews visszatér-e a sorozatban, Brownell a következőt válaszolta:

„Ez az én reményem, hogy Julie Andrews örökre megmarad, mert ő egy kicseszett Julie Andrews.”

Nyitókép: Profimedia